Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

dukez

Użytkownik
Użytkownik
Witam mam problem jak w temacie, mianowicie może trochę opowiem o tym x360'ce to ktoś mi doradzi jak tego sie dowiedzieć. Mianowicie kupiłem używanego premiuma, a nie od właściciela koleś prowadził komis czy lombard no nie ważne. Facet twierdził że xbox 360 nie ejst przerobiony bo sprawdzał z piratami i nie działały. A tu ja juz ściągnąłem Assassins Creeda (spatchowany pod iExtreme) i gra się włączyła i tu moje wielkia niespodzianka :) I nie wiem właśnie czy konsolka ma np iExtreme 1.4 czy cos innego? Ale bo je się po banie przekonać. A w ogóle dodam że poprzedni właściciel chyba grał na LIVE tak by z jego profilu wyglądało ale pewny do tego nie jestem. Gry spatchowane bez problemu chodzą na konsoli a nie spatchowanych aby sprawdzić nie mam :) A i jeszcze dodam że zanim zagrałem w pierwszą grę to podłączyłem do neta i zrobiłem konto na Xbox live pościągałem dema i nie było bana żadnego, ale płyty w napędzie też żadnej nie było, więc nie wiem jak to zinterpretować.

Proszę doradźcie jak sprawdzić czy konsola ma iExtreme 1.4 czy coś innego COD4 czeka :)

peku

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

po marketplace mozesz chodzic nawet z przerobka Xtreme bo za to nie banuja. Banuja za granie przez XBL ja ostantio nawet na Xtreme aktualizowalem piracka gre 8) A co do twojej przrobki to sciagnij cos bez stealth patcha i zobacz czy ruszy, jak nie ruszy to wiesz jaka masz przerobke jak ruszy to masz xtreme

pozdro

P

przeo_91

Guest

Sprawdzić się nie da inaczej jak ściągnąć grę bez Stelach Patch. I zobaczyć czy odpali jak nie odpali to nie masz iXtreme.

dukez

Użytkownik
Użytkownik

Właśnie jeżeli się nie włączy bez patcha to znaczy że MAM iExtreme. Dobrze rozumiem? Ale w ogóle może ktoś polecić jakąś grę BEZ patcha bo na razie mam 5 5 gierek i wszystkie mają :)

P

przeo_91

Guest

Wstawiłem Torrenta w dziale Download jest FNR 3. Jest bez Stelach Patch pobierz sobie i już :)

dukez

Użytkownik
Użytkownik

Kurde a może sflaschować jeszcze raz ten napęd Hitachi flashem iextreme 1.4? Bo już nie wiem bo nie chce bana. Bo ta konsola chyba nie ma bana skoro podłączyłem do xbox live i zrobiłem normalnie konto no nie?

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

gra z ixtreme ci chodzi wiec sciagni wersje bez pacza:) (xtreme) jak ci pujdzie ta bez pacza to masz xtreme jak nie to ixtreme

P

przeo_91

Guest

Wszytko jest objaśnione!!! Ściągnij grę z DOWNLOAD jest tam FNR 3 bez Patcha i problem z głowy!

dukez

Użytkownik
Użytkownik

Już się ciągnie :)

PS A jeszcze mam pytanko czy moja konsola może mieć bana? Skoro założyłem konto xbox live? Mi się wydaje, że nie ale wole się zapytać :)

P

przeo_91

Guest

skoro ci działa Xbox Live to nie masz bana :)

dukez

Użytkownik
Użytkownik

No więc jednak da się sprawdzić tą wersję flasha toolboxem. I okazało się ze mamnie ixtreme tylko Maximus Xtreme v1.7 więc dobrze że nie próbowałem grać na LIVE :)

Tylko pytanie jest jak przeflashować teraz na ixtreme 1.4? Pomoże ktoś?

P

Piri001

Guest

Jezeli juz otwarles pudlo to sprawdz jaka masz dokladnie wersje napedu . No bo jak masz 79 to sobie daruj .

dukez

Użytkownik
Użytkownik

Aha nie napisałem mam 0078FK więc chyba da się coś z tym zrobić. Ale nie wiem jak. Może ktoś wie jak z tego extreme 1.7 zrobić ixtreme 1.4?

Laska

Użytkownik
Użytkownik

http://x360iso.org/index.php?topic=1502.0

Do góry Bottom