Witam mam problem jak w temacie, mianowicie może trochę opowiem o tym x360'ce to ktoś mi doradzi jak tego sie dowiedzieć. Mianowicie kupiłem używanego premiuma, a nie od właściciela koleś prowadził komis czy lombard no nie ważne. Facet twierdził że xbox 360 nie ejst przerobiony bo sprawdzał z piratami i nie działały. A tu ja juz ściągnąłem Assassins Creeda (spatchowany pod iExtreme) i gra się włączyła i tu moje wielkia niespodzianka I nie wiem właśnie czy konsolka ma np iExtreme 1.4 czy cos innego? Ale bo je się po banie przekonać. A w ogóle dodam że poprzedni właściciel chyba grał na LIVE tak by z jego profilu wyglądało ale pewny do tego nie jestem. Gry spatchowane bez problemu chodzą na konsoli a nie spatchowanych aby sprawdzić nie mam A i jeszcze dodam że zanim zagrałem w pierwszą grę to podłączyłem do neta i zrobiłem konto na Xbox live pościągałem dema i nie było bana żadnego, ale płyty w napędzie też żadnej nie było, więc nie wiem jak to zinterpretować.
Proszę doradźcie jak sprawdzić czy konsola ma iExtreme 1.4 czy coś innego COD4 czeka
Proszę doradźcie jak sprawdzić czy konsola ma iExtreme 1.4 czy coś innego COD4 czeka