sorry pomylka co do Xboxow - za 17 jest arcade , za 21 premium a 27 jest jest elite
Cala sprawa wyglada tak :
Ty sie rejestrujesz i kupujesz u nich bzdetny produkt (to jedyny wydatek ktory poniesiesz przez cala droga ) np. testujesz jakas bzdetna usluga za 2.95 dolca . Pozniej jak Xpango juz ci przyzna punkt to wysylasz reklame ich do kumpli/przyjacioł/rodziny/ksiedza z parafii(niepotrzebne skreslic ) i jak oni wejda i sie zarejestruja to od 1 osoby dostajesz 1 punkt .
O lol to ja to kupuję i przecież mam zmienne ip nabiję sobie punktów i x-pudło za frajer A i jak mam kupić to coś za dolary ? Ale tu nasuwa się jeszcze pytanie jeżeli kumpel się zarejestruje a nie kupi tego czegoś za dolary to nie dostane punktu ?
No ok ale teraz już ostatnie pytanie w jakim czasie przychodzi od nich ten link aktywacyjny ? Piri nie baw się w to ! Ja do nich napisałem i dowiedziałem się w ciągu dwóch minut, że nazbieranie punktów nie wiąże się z dostaniem nagrody a z tym, że masz szansę ją otrzymać więc odradzam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.