jaka to płyta główna bo juz sie po gubilem

kupilem ostatnio xboxa.gosc nie potrafil mi dokladnie powiedziec jaka jest w nim plyta główna.jest to wersja premium.rok produkcji 2009-02-09. z tylu napisane 12v-12,1A 5v 1A. wtyczka zasilacza jak jasper ale na samym zasilaczu 175w. no i brak pamieci wewnetrznej.

Piotrek ELO

Użytkownik
Użytkownik

Jeśli masz wtyczkę taką jak na obrazku ostatnim to jest Jasper na 100%

Jeśli masz wtyczkę taką jak na obrazku ostatnim to jest Jasper na 100%
no ale jasper powinien miec jakas pamiec wewnetrzna a ten nie ma

boby2pc

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
to jest Jasper na 100% (wg. daty produkcji). Niektóre Jaspery nie mają pamięci wbudowanej. Zasilacz 175 o niczym nie świadczy.

termit92

Użytkownik
Użytkownik
i tu się mylisz. Zasilacze 175 były produkowane z wersją Falcon. Jaspery tylko z z zasilaczami 150! Jeżeli masz 175 to jest to falcon

boby2pc

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
zasilacz nie musi być oryginalny i do Jaspera pasuje każdy zasilacz. Po drugie do dużej ilości Jasperów produkowanych na początku dokładane były zasilacze 175 W.

Deep

Użytkownik
Użytkownik
I tu właśnie Ty się mylisz @termit92. Do Jasperów pasują wszystkie zasilacze. Ale już np. zasilacz 150w nie podejdzie do Falcona/Xenona bo ma inne wtyczki. Zresztą nawet mój kumpel ma zasilacz 175w a ma Japera.
Co do pamięci wbudowanej - pierwsze Jaspery jej nie miały :)

I tu właśnie Ty się mylisz @termit92. Do Jasperów pasują wszystkie zasilacze. Ale już np. zasilacz 150w nie podejdzie do Falcona/Xenona bo ma inne wtyczki. Zresztą nawet mój kumpel ma zasilacz 175w a ma Japera.
Co do pamięci wbudowanej - pierwsze Jaspery jej nie miały :)
to w koncu to jasper czy falcon

mihcal5

Banned
jest to ci do czegoś potrzebne ? ja się tym nie przejmuje i gram normALNIE

cyborg95

Użytkownik
Użytkownik
Jasper na 100% jak masz 12.1A ja mam falcona i mam 14.2A a zasilacz możesz mieć byle jaki co do pamięci to chyba rzeczywiście pierwsze sztuki jeszcze nie miały jej wbudowanej ( a zwłaszcza jeszcze jak był dysk , chyba jakiś czas po wprowadzeniu dopiero dodawali wbudowaną pamięć )

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
wbudowana pamiec mialy tylko arcady

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
zgadza sie. Pamiec wbudowana maja tylko wersje Arcade. Premium i Elite takiej nie maja, Poza tym wtyk zasilacza daje pewnosc ze to jasper ;)

ramoon

Użytkownik
Użytkownik
napewno jest to Jasper a zasilaczem sie nie przejmuj bo do jaspera pasuje ten od falcona jedynie na odwrot wtyczki nie pasuja tzn z jaspera do falcona....pamiec wbudowana tak jak mowia koledzy wyzej maja tylko arcad'y a premiumy i elite jej nie posiadaja

hektorek

Użytkownik
Użytkownik
napewno jest to Jasper a zasilaczem sie nie przejmuj bo do jaspera pasuje ten od falcona jedynie na odwrot wtyczki nie pasuja tzn z jaspera do falcona....pamiec wbudowana tak jak mowia koledzy wyzej maja tylko arcad'y a premiumy i elite jej nie posiadaja
Po co powielasz to co już jest napisane? -_-

Do góry Bottom