Jaki PC kupić ?

oliwia_08

Użytkownik
Użytkownik
Do ok. 1200zł budę do komputera . Jakieś na allegro zestawy . Warto brać : KOMPUTER FX6300 6x4,1GHz 4GB 320GB HD6450 1GB HDMI (3300424096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tu ma procesor 6 rdzeni po 4,1 gHz lub KOMPUTER 4x3,0GH DDR 4G GT610 2G HDD 750G DVD (3298691871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Lepiej wziaźć procesor intel i3 który ma chyba 2 rdzenie czy amd z 4 rdzeniami lub 6 ? KKChodzi o to by komputer był na przyszłość i , żeby może gta V przyszłe poszło na full detalach albo prawie . A jak nie to jaki mam wziąźć ? tak w sumie to do gier mam xbox 360 slim i kinect , ale jednak potrzebuję jeszcze szybkiego pc i koniecznie nowy .

Maksiuuxd

Użytkownik
Użytkownik
Szybki komputer link pierwszy, lepszy procek ale nie wiem jak do gier, chociaż w drugim moim zdaniem karta graficzna gorsza od radeona.

l33t

Użytkownik
Użytkownik
Nie pograsz na full detalach na komputerze za 1200 złotych. Zapomnij. Tym bardziej w GTA V, które nawet nie zostało zapowiedziane w wersji na PC.

Obydwa powyższe sprzęty to straszne szroty. I do znośnej zabawy w postaci grania to one się z pewnością nie nadają.

/Wysłane z telefonu/

klechu

Użytkownik
Użytkownik
Najlepiej to złożyć samemu zestaw, bo wybierasz dokładnie to co chcesz. Ale jak poprzednik GTA v na Full nie pójdzie na zestawie za 1200 nawet jak wyjdzie na pieca.

Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk

rufus282

Banned
Użytkownik
Żaden z tych zestawów nie nadaje się do gier, chyba że chcesz grać w pasjansa. Musisz szukać coś z intel core i5 2500k oraz kartą nvidii 660ti, 670 albo 760ti. Na takim zestawie pograsz kilka lat. Chyba że poczekasz do końca roku, kupisz PS4 i masz spokojnego grania przez 7 lat nie martwiąc się czy jakaś gra Ci pójdzie czy nie.

Wysłane przy pomocy palcy.

kriss54

Użytkownik
Użytkownik
Proponuje odwiedzic forum pclab.pl tam ci bardzo dobrze doradza i nie mysl nawet o zestawach z allegro bo tylko przeplacisz! Do takich komputerow wkladaja nie markowe zasilacze co wiaze sie predzej czy pozniej z awaria.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Do góry Bottom