Mam w monitorze DVI chodzi o to że chciałbym aby do konsoli wchodził HDMI a do LCD DVI... Na VGA jest niby gorsza jakość od DVI? a do dzwięku to jakiś adapter z tego co widziałem na allegro to wszystkie są takie same po 40 zł wiec luz. Ale czy z obrazem to chyba lepiej DVI chyba że się myle i czy te HDMI-DVI na LCD Flatron Wide 19 Cali L194WT-SF działa bo nie którzy mówią że trzeba mieć jakieś w monitorze hdcpa? nie wiem o co biega z tym?...
Witam.
Otóż mam telewizor i monitor. Telewizor 32" 480p i jakość nawet nawet ujdzie. Mam także monitor i tutaj pytanie czy opłaca się kupować kabel VGA i podłączyć pod monitor 22" 1080p(Full HD)?
Zastanawiam się, ponieważ musiał bym kupić sporo przejściówek.
Jeszcze jedno pytanie, co będzie mi potrzebne do podłączenie audio ( Mam trzy chyba mini Jacki lub chinche, nie znam się nie wiem jakie są pod głośniki) i czy znajdę taką przejściówkę. Prosze bez głupich tekstów i proszę o w miare szybką odpowiedź.
Pozdrawiam.
Witam, przed chwila wlasnie odpisywalem na identyczny wontek, proste, ze sa przejsciowki, ja mam reraz podpietego do monitora laptopa, dekoder enki i xbox kablami hdmi, a dzekiem w laptopie, i w monitorze, a skoro, jedno wejscie mam w monitorze hdmi to kupowalem wczoraj przejsciowke z dvi na hdmi i obeaz byl wszedzie naraz, a dzwiek to jakie masz glosniki? jak 5 jeden, to kup 3 wtyczki alb 5 wejsc i koncowek dzekow, dzwiek wiadmo bedzie stereo, bo karty w laptopie wiekszej od 2.1 nie m chyba, ze zew, ale mi to nie przeszkadza
I wszystko mi na raz hula, tylko jak wlaczam muzyke i gre to ktoros sciszam calkiem, bo bym oglupial heehe
Ok 20-30zl w elektorniku albo komputerowym Cie to wyniesie, albo jeszcze rozdzielnik wejscie hdmi na 2 lub wiecejwyjsc hd... i rozdzielczosc mam w dekoderze 1080, a w moitorze 1920
Jesli cos, nie bedziesz wiedzial to pisz, chetnie pomoge
... pozdrawiam