Jakie słuchawki do xboxa.

ediwata

Świeżak
Świeżak
Mam zamiar kupić sobie jakieś słuchawki do xboxa i pytanie do was, jakie bylyby najlepsze, chodzi o to żeby były z dość długim kablem bo odległość jest od telewizora dosyć spora, chyba, że jakieś bezprzewodowe. I najlepiej żeby cena mnie nie zaskoczyła za bardzo :p
Pozdrawiam

Seb93

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
przecież słuchawki podpinasz pod pada...:chargrined:

jakiś limit kasy ? i czy mają być po prostu do gadania czy chcesz też jescze gre słyszeć

ediwata

Świeżak
Świeżak
przede wszystkim do gadania, ale gierke tez bym chcial dobrze slyszec.
A gdzie te sluchawki sie podlacza to nie mialem pojęcia, bo od miesiąca jestem posiadaczem konsoli i nigdy wczesniej nie mialem z nimi do czynienia, teraz juz wiem :) A cena jak najtańsza po prostu, poniżej 100 zl

Imperial BoRo

Użytkownik
Użytkownik
słuchawki SteelSeries 5XB Spectrum do XBOX360/PC (3405820222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jedyne jakie chcesz. Podpinasz do joya i do tv. Zasilanie bierzesz z usb konsoli. Kabli trochę jest ale wszystko sprawnie i fajnie działa :D
A cena też zadowalająca. Nie musisz dziękować :>

ediwata

Świeżak
Świeżak
hahaha, troche tutaj przesadziłeś z ceną, ja tam nie chce jakiegoś profesjonalnego sprzętu, bo na konsoli gram sporadycznie chodzi mi głównie o mikro, żeby sie z kimś porozumieć od czasu do czasu. Coś tańszego, nie wierze, że nie ma :)
Nie wiem jak to na konsoli działa bo tu wszystko jest pokręcone, można niby samo mikro podłączyć ale ja chce cały headset

maxankazuya

Banned
Xbox One
Użytkownik
standardowy dostales w zestawie ;P jak chcesz miec dzwiek z gry i chat to dobrze bylo by zainwestować przynajmniej w te 5XB ... najtansze coś warte rozwiązanie to chyba Madcatz AMPX Gaming Headset for Xbox 360... pozdro

Edit:
ewentualnie cos takiego : http://allegro.pl/podlacz-kazde-sluchawki-do-xbox360-audio-mixer-i3385664305.html

Imperial BoRo

Użytkownik
Użytkownik
skoro kabel tobie przeszkadza to zostaje hs oryginalny bezprzewodowy od ms :p

Do góry Bottom