1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JASPER a zasilacz od FALCONA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pingwinz, Wrzesień 20, 2013.

  1. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dorwałem xboxa 360 jaspera ale mam do niego jedynie zasilacz od FALCONa 203W. Czy może mi to uszkodzić konsolę? Czy mogę ją użytkować bez obaw?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Możesz grać spokojnie. Ten zasilacz jest od Xenona lub Zephyra.
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    736
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nic się nie stanie.
     
  5. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie panowie :) a czy da się sprawdzić że mamy napęd sflashowany? czy nie da rady "naocznie" sprawdzić? Aha i jak wyciągnąć ten nieszczęsny klucz napędu? Mam liteona sprawdziłem żółte kabelki. I czy wystarczy podpiąć napęd kablem sata z kompem i za pomocą jungleflashera zczytać kod czy trzeba bawić się jakimiś igłami, usb probe itp?
     
  6. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Musisz mieć usb probe żeby zrobić lite-on'a! Trzeba wyciągnąć klucz przez PMT!
     

Wczytywanie...

Poleć forum