Mam konsole Jasper z LT3 i mam grę Sniper Elite III [MULTI][XBOX360][Region Free][XDG3][COMPLEX] jest to obraz .ISO który zajmuje 8,13GB.
Czy mogę go nagrać zwykłą nagrywarką na płytę DL? Czy muszę jeszcze przerobić obraz?
nic. serwery są wyłączone i abgx nie otrzyma odpowiedzi z serwa z ich stronyy
nagrywaj, żółte komunikaty są informacyjne ale też nie wiem jak się mają do xbox live, płytę nagrasz dobrze ale czy bezpiecznie ?
nie wiem na 100%
abgx powinien poprawić obraz ale teraz nie pamiętam, skoro serwer jest wyłączony to nie sprawdzisz.
gra zadziała ale nie będzie bezpieczna na xbox live
Witam chcę nagra gry Alan Wake , Call of Duty Modern Warfare 3 , Forza Horizon 2 , Call.Of.Duty.Black.Ops.III. Co musze zrobić żeby poprawnie działały na LT. 3.0
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.