Jtag!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

klocki22

Banned
Witam wszystkich .
Jestem ciekawy czy będzie opcja lub jest jtag'u konsol powyżej grudnia 2009 , bo na pewno znajda sposoby na wersję lite .
Jestem ciekawy dlatego bo nie mam zbytnio pieniążków na nowy napęd liteon v2 i przeróbkę jego ponieważ spaliłem go przy próbie wgrania LT+ źle włożyłem wtyczkę od zasilania i paf dymek poleciał ;/ .
Proszę się nie śmiać ani nie pisać żadnych facepalm itp ponieważ jestem bardzo tego ciekawy przeleciałem cale to forum i nic nie znalazłem.

sajdorr

Użytkownik
Użytkownik
jak jesteś ciekaw to poczytaj co nieco o JTAG na róznych stronach typu xboxhacker.net ... i niestety zawiedziesz się kolego :)
nie masz pieniążków na flash litka ? ojej, to na JTAG tym bardziej nie będziesz mieć :) to nie jest wsadzić płyte/pendrive i gotowe.

widać musisz się wiele nauczyć ...

klocki22

Banned
Gościu co cie to obchodzi czy mnie stać czy nie ? To moja sprawa ..
Ale po za tym na 100% kiedyś będzie możliwość Jtagu Slima .

=ESTE=

Użytkownik
Użytkownik
Co? Na jakiej Podstawie tak Uważasz? Jtag to Ingerencja w NAND Konsoli, który od 15 czerwca 2009 jest tak Wlutowany w płytę główną Xboxa że nie dostaniesz się do niego bez Zniszczenia samej płyty, A każdy Dash Powyżej wersji 2.0.7371.0 pali ścieżki dostępu do NAND'u na każdej Konsoli wyprodukowanej przed 15 czerwca 2009. Na Slimie JTag'a NIE BĘDZIE NIGDY !!! Gościu ;-)

bgszef

Banned
Podziwiam ludzi, ktorzy wkladaja zle wtyczke od zasilania...

sajdorr

Użytkownik
Użytkownik
warszawiak :>

1. widać, że Cie nie stać bo sam sie do tego pchałeś. Do tego źle wtyczke wsadziłeś, przecież nieda sie na luzie wsadzić źle wtyczki :D na chamca :D ;)
2. jtag na konsoli slim narazie niema, i prawdopodobnie długo nie będzie :) o ile w ogóle bedzie ^^
3. o jtag na FAT xbox360 z datą produkcji po 20 czerwca 2009 zapomnij. Spatchowane CB + zapewnie dash8955, który pali efuse :) chyba wiesz o co mi chodzi Gościu ? :)

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Co? Na jakiej Podstawie tak Uważasz? Jtag to Ingerencja w NAND Konsoli, który od 15 czerwca 2009 jest tak Wlutowany w płytę główną Xboxa że nie dostaniesz się do niego bez Zniszczenia samej płyty, A każdy Dash Powyżej wersji 2.0.7371.0 pali ścieżki dostępu do NAND'u na każdej Konsoli wyprodukowanej przed 15 czerwca 2009. Na Slimie JTag'a NIE BĘDZIE NIGDY !!! Gościu ;-)
Bez zniszczenia płyty się nie da? Czy ty widziałeś kiedykolwiek płytę główna? domyślam się że nie. Piszesz w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia. W nowszych produkcjach CB jest wyższe, update zaś pali EFUSE. Więc nie ma cpu-key bez tego zaś nie odszyfruje się danych. Czemu miało by nie być hardwarowej modyfikacji? To jest pewne że zrobią bo została tylko ta konsola na rynku jako nie złamana

Podziwiam ludzi, ktorzy wkladaja zle wtyczke od zasilania...
Po co go wyśmiewać? Wystarczy mu chyba że spalił napęd.

Witam wszystkich .
Jestem ciekawy czy będzie opcja lub jest jtag'u konsol powyżej grudnia 2009 , bo na pewno znajda sposoby na wersję lite .
Jestem ciekawy dlatego bo nie mam zbytnio pieniążków na nowy napęd liteon v2 i przeróbkę jego ponieważ spaliłem go przy próbie wgrania LT+ źle włożyłem wtyczkę od zasilania i paf dymek poleciał ;/ .
Proszę się nie śmiać ani nie pisać żadnych facepalm itp ponieważ jestem bardzo tego ciekawy przeleciałem cale to forum i nic nie znalazłem.
Skontaktuj się zemną podeślij dvd-key bo rozumiem że go masz(zarób trochę $), dostaniesz nowy napęd/elektronikę. Nawet jakby był jtag na twój sprzęt to i tak sobie nie poradzisz z tym więc tak czy siak będziesz potrzebował kasę.

klocki22

Banned
akir Dziękuję za wyrozumiałość chociaż jeden porządny w tym temacie ;) , jestem na etapie zarabiania ;)

jakubkameleon

Użytkownik
Użytkownik
Nie umiecie kulturalnie podyskutować tylko jedni udowadniają wyższkość koła nad kwadratem.... Temat zamykam a za podziwianie użytkownika bgszef dostaje WARN!!!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom