Kabel do Monitora LCD

carl913

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam pytanko, a mianowicie czy będzie jakakolwiek różnica jak podlącze mojego xboxa (wersja arcade z wyjsciem HDMI) kablem hdmi z końcówką DVI z przejsciowka na D-SUB do monitora lcd 22''. Obecnie mam podlaczonego go kablem który kupilem na allegro czyli z jednej strony koncowka Xboxowa ta duza a z drugiej D-SUB, ale wiem ze jest mozliwosc podlaczenia taka jak napisalem wyzej tylko nie wiem czy jakosc obrazu bedzie lepsza i mam niepotrzebnie inwestowac w nowy kabel.

Pozdro

EDIT//
Napisze mi ktos
?

nie pisz postów pod sobą //spike200

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kabel do Monitora LCD

Najlepszym rozwiazaniem bylby zakup oryginalnego kabla vga.

carl913

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

No to wlasnie takim kablem mam podłączonego Xboxa...

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam moje 22" podlaczone wlasnie przez D-SUB (w DVI mam wpiety komputer) i wydaje mi sie ze nie bedzie skoku jakosci, skoro sygnal HDMI tak czy siak puscisz pozniej przez przejsciowke D-SUBa. Wychodzi na to samo.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

carl913 napisał:
No to wlasnie takim kablem mam podÓŃczonego Xboxa...
ale nie napisales czy orginalny a to robi roznice ;)

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam nieoryginalny kabel, ten ktory jest sprzedawany w pudelku imitujacym oryginal MS, i nie zauwazylem zadnych wspominanych na forum problemow, migotania, nieostrosci, slabego dzwieku itp. Nie mialem oczywiscie porownania z oryginalnym kablem MS, ale nie znalazlem zadnych powodow do narzekan. A wydalem cos kolo 30zl na gieldzie w Krakowie, IMO sie oplacalo :)

Do góry Bottom