1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kabel HDMI -> DVI do monitora

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez gcrew, Styczeń 8, 2009.

  1. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    A więc tam chciałbym zakupić taki kabel:
    Kabel HDMI-DVI *GOLD FULL HD 1080p * PROFESJONAL (519308861) - Aukcje internetowe Allegro

    I chciałbym się dowiedzieć jakbym podłączył ten kabel do monitora to drugi kabel (w zestawie component) mam podłaczyć pod audio czy jak to jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Ojj tu będzie ciężko.
    Masz monitor z DVI ?
    Bo lepiej kupić kabel VGA i tam masz złączkę D-SUB i 2 chinch do dźwięku.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak tylko musisz ta stara rozebrac bo sie nie zmiesci razem z kablem hdmi
    jak cenowo nie ma roznicy miecy tym kablem a vga to bierz vga roznicy nie ma prawie
     
  5. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    najlepiej rzucic dzwiek i obraz przez amplituner. oczywiscie z wejsciami hdmi. ale jezeli niemasz to niekombinuj i zrob jak mowi reszta. kub vga ;)
     
  6. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    No tak tylko że ja mam monitor bez vga i tylko dvi. Czyli jak krisr77 wspomniał da się zrobić tak że podepnę hdmi na obraz i rozbiorę wtyczkę żeby weszła na dźwięk nie będzie żadnej kolizji że 2 kable są podłączone a może być tylko 1?
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie nie będzie kolizji ,mogą być 2 kable podpięte jednocześnie
     
  8. gcrew

    gcrew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    ok dzięki wszystkim za pomoc ;]
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sam tak mam podpiete kabel kosztował mnie 10 zł :) i jest git :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum