Kabel VGA do Xboksa - gdzie kupić?

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Tak jak w temacie, mam pytanie odnośnie takiego kabla do Xboksa:
KABEL VGA XBOX 360 GOLD PLATED CRV LCD PLAZMA HD (3393608027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wie ktoś czy można dostać taki kabel w którymś z supermarketów, Media Markcie itp., czy zostaje wyłącznie Allegro?

ad1

Użytkownik
Użytkownik
Kabel vga tylko z BigBena bądź od ms. Nba reszcie kabli jakość będzie słaba.

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Okej, rozumiem, tylko czy taki kabel da się kupić w jakimś Media Markcie?

LordLotr

Użytkownik
Użytkownik
U mnie w media expert kabel bigben jest normalnie w sprzedaży. Ale allegro wyjdzie chyba taniej.

Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Chodzi mi o to, czy można kupić taki kabel od razu z wejściem pod Xboksa, nie zwykły VGA.

Shibby

Użytkownik
Użytkownik
Stary łykaj to przez allegro, jeśli będzie w MM to będzie przynajmniej 2x droższy.

endriu102

Świeżak
Świeżak
Na allegro nie ma nigdzie tych kabli VGA ani oid bigbena ani i MS albo ja zle szukam, idzie gdzies to kupic przez internet? Ewentualnie jakis inny dobry?

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Nie ma innych dobrych. Najwyżej kup najtańszy jeśli będzie.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

krzysiek058

Użytkownik
Użytkownik
najtanszego nie kupuj bo są do ****, sam kupiłem jakiś tani za 20 zł i czcionka/obrazy są jakby podwójne, kup od microsoftu i bigbena bo inaczej szkoda nerwow.

WRUB5ON

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
ja kupowałem kiedyś w media cena 139zł

Karaczi

Użytkownik
Użytkownik
Ja mogę polecić Ci ten kabel - Video&Play - videogames and more... PlayStation, Xbox, Gamecube, PSP, DualScreen, Gameboy...
Pierw gdy miałem ten szajs z allegro za 15zł faktycznie miałem rozlany obraz , nie czytelną czcionkę i w ogóle nie dało się grać, ale na tym kablu nie występują te problemy i dobrze smiga.

Do góry Bottom