Kabel VGA i crt

Oliie

Użytkownik
Użytkownik
Czy jak mam CRT monitor to czy muszę kupować najlepszy kabel VGA żeby cokolwiek zobaczyć, czy wystarczy taki za 30zł?Generalnie aż tak bardzo na grafie mi nie zależy tylko ważne żeby wszystko co trzeba było widoczne.

cux

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kabel VGA i crt

Wystarczy ten za 30 zl.

kuva

Banned
Użytkownik

kup oryginalny microsofta bo na tym co ja mam-Bigben już zaczynają mi się kolory pier.... gdzie na początku było wszystko ok nawet koleś z Synitops powiedział mi to samo i jednak miał rację

Jeszcze jedna rzecz jeżeli w monitorze masz wbudowany d-sub to musisz prócz kabla kupić przejściówkę 2x d-sub żeński żebyś mógł podłączyć ;)

Oliie

Użytkownik
Użytkownik

a x'a z tym vga kablem to bezpośrednio jets xbox-monitor?
W ogóle to czy zadziała xbox360+kabel vga+monitor LG 107T4?

jigga

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Tak, bezpośrednio. Ja jak nie mam na czym grać to gram na x360+LG flatron L1919S .

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

Ja tez mam kabel bigbena od pol roku i jestem zadowolony - taki na zlocie trzeba kupic za ok 80 pln

gudig9

Użytkownik
Użytkownik

A ja mam takie pytanko...
Bo rozumiem, ze lepiej kupić oryginalny Kabel M$... ale zastanawiam sie jaki... powiedzcie - lepiej grac na 21 calowym tv starym jak świat czy monitorze Image Quest q790 - http://www.dooyoo.co.uk/crt-monitor/hyundai-q790/ który ma 17 cali. I jaki kabel kupić, jeżeli ewentualnie chciałbym u znajomych grać na TV który ma 37 caly jest HD ale Ready chyba... a drugi wcale nie jest HD... Ale to będę grał bardzo z rzadka na tych Large TV ...
Po drugie, ja tam nie wiem jakie wtyczki do tego mojego monitora potrzeba, bo ja nigdy sie kompem nie interesowałem, tylko brat, a jego nie ma ;?

Do góry Bottom