Kilka problemów odnośnie Xboxa ;)

Flowek

Świeżak
Świeżak
Witam.

Mam kilka pytań na, które nie znam odpowiedzi, ( a jeżeli widziałem takie tematy z tymi pytaniami to nie mogłem nic pojąć :subdued: )
a więc przejde do rzeczy.

Mam zamiar zrobić RGH mojej konsoli, 250 zł to dla mnie absurdalna cena za takie coś no ale nevermind..I tu mi się nasuwają dwa pytania, a mianowicie:

• Czy mogę zgrywać gry na dysk po przez pendriva?
  • Czy muszę mieć ściągnięta i zgraną na płytę gre żebym wtedy mógł odpalić ją z dysku i oczywiście zainstalować?

Prosiłbym o jak najsensowniejszą odpowiedź :wink:

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Na rgh nie potrzebujesz płyt wcale - gry chodzą bez płyt z dysku, i oczywiście ,że możesz zgrywać gry z pena na hdd

http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-wypakowanie-bad-konwertowanie-obrazu-gry-pod-jtag-104943/

na przyszłość szukaj ,bo będą warny :livid:

Flowek

Świeżak
Świeżak
No to świetnie ;) A mógłbyś mnie odesłać do jakiś linków jak to zrobić , albo poświęcić czas i napisać to tutaj? ;)

djploki

Użytkownik
Użytkownik
Witam.

Mam kilka pytań na, które nie znam odpowiedzi, ( a jeżeli widziałem takie tematy z tymi pytaniami to nie mogłem nic pojąć :subdued: )
a więc przejde do rzeczy.

Mam zamiar zrobić RGH mojej konsoli, 250 zł to dla mnie absurdalna cena za takie coś no ale nevermind..I tu mi się nasuwają dwa pytania, a mianowicie:

• Czy mogę zgrywać gry na dysk po przez pendriva?
  • Czy muszę mieć ściągnięta i zgraną na płytę gre żebym wtedy mógł odpalić ją z dysku i oczywiście zainstalować?

Prosiłbym o jak najsensowniejszą odpowiedź :wink:
A dlaczego to RGH tak drogo ?

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
Ktoś Ci przesadził z ta cena. Napisz do mnie na pw, ja robię za połowę tej ceny.

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Flowek

Świeżak
Świeżak
Poprostu zadzwoniłem do serwisu w Szczecinie, a data produkcji mojej konsoli to : 2011.03.14 i wyskoczyli mi z ceną ok. 250 zł.. ;) Ale przynajmiej robią na miejscu.

paul323

Użytkownik
Użytkownik
Na rgh nie potrzebujesz płyt wcale - gry chodzą bez płyt z dysku, i oczywiście ,że możesz zgrywać gry z pena na hdd
Ja ci powiem że nawet możesz gry z pena uruchamiać.

Napisane za pomocą palców

Flowek

Świeżak
Świeżak
No tak .. Porównaj sobie prędkość zwykłego HDD a urządzenia przenośnego ( pendrive ) ;)

paul323

Użytkownik
Użytkownik
Ja gram z dysku usb i nie widze rożnicy, gry się wczytują normalnie żadnej zaciniki.

Napisane za pomocą palców

Flowek

Świeżak
Świeżak
No dobra ale ja wciąż nie wiem czy lepiej już wysłać komuś tego xboxa żeby go przerobił czy wydać te 250 zł i mieć pewność że będe go widział na oczy ;)

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Tak tylko ja wciąż nie jestem pewien czy oddawać do zrobienia RGH do serwisu za 250 zł , czy można gdzieś to jeszcze taniej zrobić w Szczecinie lub w okolicy.
Daj do kogoś z forum, koledzy mają serwisy , to legalnie prosperujące firmy - nie zawiedziesz się ,a zaoszczędzisz,
a co do tych USB penów i dysków to kolega miał na myśli prędkość kopiowania z PC na dysk czy pena.

Flowek

Świeżak
Świeżak
Daj do kogoś z forum, koledzy mają serwisy , to legalnie prosperujące firmy - nie zawiedziesz się ,a zaoszczędzisz,
a co do tych USB penów i dysków to kolega miał na myśli prędkość kopiowania z PC na dysk czy pena.
Mógłbyś podać Nicki lub strony do nich na Pw? Jeżeli tak mówisz to nie będe przepłacał po 250 zł ;)

ROBI772

RGH
Użytkownik
Dział Giełda > Usługi

Usługi

Pozdro

Do góry Bottom