Kilka pytań co do nowych gier

lagwa

Użytkownik
Użytkownik
Przeglądam forum już od jakiegoś czasu, czytając o grach z nowym zabezpieczeniem [np. AC Bloodlines] , ponieważ ściągnąłem go sobie , i tak jak zawsze spatchowałem pod wave 3 żeby mi działał na moim IXtreme 5.1 . Niestety zamiast gry nie włacza się nic. Czy jest jakiś sposób by uruchomić te nowe gry na moim Liteonie bez zmiany flasha na wyższy ? Mogę dodać że nie zależy mi wcale na graniu online, więc w moim wypadku nie kombinuje z rożnego rodzaju stealth patchami.

Podsumowując : Czy da się grać w gry z nowym zabezpieczeniem na Liteonie, na IXtreme 5.1? A jeśli nie to flashowanie na nowe LT+ jest skomplikowane?

Dzięki za odpowiedzi

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
Jak widać mało czytałeś bo byś się dowiedział że patchowanie tutaj akurat nie działa
Jest pewna metoda która polega na wgrywaniu kilka razy nowego dashboardu ale dam ci rade i proponuje ci oddać konsole w dobre ręce na przeróbke lt+

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Tak jak jest wyżej napisane, lepiej dać w dobre ręce Xboxa przerobić na LT+ 1.1 (później tylko przepuścić obrazy gier, które posiadają ap 2.5 w abgx, nagrać i cieszy się grą). I będziesz miał na jakiś czas spokój :)

Do góry Bottom