Kilka pytań do gier z xbl

androziom

Użytkownik
Użytkownik
Mam zamiar kupić na allegro konto Silver z 6000MSP.Mam kilka pytań:

1.Czy nożna kupić BF:BD1 z MSP bo na stonie xbox.pl nie znalazłem takiej opcji(ew. ile to kosztuje msp)
2.Mam zamiar pościągać jak najwięcej dlc ale nie wiem jakie dlc wnosi najwięcej do trybu pojedyńczego gracza (na pewno kupie 2 dlc do alan wake)

1.Można gierki kupować przez marketpleace z poziomu konsoli (najdroższe 5000 msp)
2.Ceny dlc są w różnej cenie najdroższe 1200 msp
A punkty można kupować przez allegro 10 000 msp za 100 zł są to konta z kradzionych kart płatniczych ale za nie nie grozi ban :)

androziom

Użytkownik
Użytkownik
OK dzięki ale w aukcji jest napisane że na punkty są 24h gwarancji i chciałem je szybko wykożystać.Jakie dlc wnoszą dużo do singla?

Znaczy to tyle że konto po 24h teoretycznie wygasa i już go nie ma (zazwyczaj jest ono aktywne kilka dni) ale wszystko co za to kupisz pozostaje na twojej konsoli.

kamykle

Użytkownik
Użytkownik
Znaczy to tyle że konto po 24h teoretycznie wygasa i już go nie ma (zazwyczaj jest ono aktywne kilka dni) ale wszystko co za to kupisz pozostaje na twojej konsoli.
A kazdy kod z danej gry, pasuje tylko i wylaczenie do przypisanej gry na, ktorej jest kod? czy nie ma roznicy, tylko aby sie zgadzal?
Bo nurtuje mnie to pytanie od wczoraj;) A nie bede kupowal jakis dodatkow do gier ktorych nie mam zainstalowanych...Pozdrawiam

Do góry Bottom