Kilka pytań od doświadczonego gracza

Art.13

Użytkownik
Użytkownik
Witam,nie chciałem tworzyć osobnych tematów dlatego wszystko napisałem tutaj

1.Jak kupie GOLDA 48h to nie mam statusu profilu ale czy osiągnięcia się zaliczają???
2.Jak przejść misję ZOMBIE USPRONG w Saints row2 kiedy się ona skończy? Raz ją przeszedłem ale osiągnięcia mi nie zaliczyło bo miałem save zniszczony i gram od początku.
3.Czy ktoś byłby chętny zagrać w co-op tą misję ZOMBIE USPRING jak tak to proszę pisać na Priv.
4.Czy w dodatku VIETNAM do Batellfiled Bad Company 2 są jakieś dodatkowe misje kampani czy tylko mapa???

Pozdrawiam:cool:

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Zdrapka 48h to zdrapka TRIAL a nie GOLD, więc będziesz miał możliwość grania w gry przez internet ale nie będziesz figurował jako posiadasz konta Złotego. Osiągnięcia się normalnie zaliczają.

Art.13

Użytkownik
Użytkownik
Ok,dzięki

Jeszcze tylko została reszta pytań pomoże ktoś???

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
4.Czy w dodatku VIETNAM do Batellfiled Bad Company 2 są jakieś dodatkowe misje kampani czy tylko mapa???
Masz tam 5 mapek do multi, kilkanaście broni i 6 pojazdów, singla brak.

ooxBARTUSxoo

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
* Osiagniencia zawsze sie licza nawet gdy nie masz gold. nawet nie musisz byc podlaczony do neta. bo na konsoli ci bedzie liczyc ale zeby sie pojawilo na live musisz podlaczyc i zaktualizuje ci dane :)

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Jemu raczej chodziło o to, czy grając na Trialu 48h będzie mu zaliczać multiplayerowe osiągnięcia ;) Będzie.

Art.13

Użytkownik
Użytkownik
Ale mnie chodzi o osiągnięcia online.
Mam x360 już 9miesięcy i wiem o nim prawie wszystko opróćz tych rzeczy o które pytam

Do góry Bottom