Kineskopowość ;)

Zloo

Świeżak
Świeżak
Dobry wszystkim , świeżak ma do was pytanie :p
Kupując xboxa 360 slim , i posiadając telewizor kineskopowy tak zwany " z **** " mogę podłączyć xboxa bezproblemowo? Zestaw posiada wszystkie kable??

Szymek85

Świeżak
Świeżak
tak, w zestawie jest kabel euro.

vonski1985

Świeżak
Świeżak
Z tym że jeśli chodzi o kabel Euro możesz nie być do końca zadowolony z jakości lub wyrazistości obrazu w niektórych grach..

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
na telewizorze kineskopowym chociazby mial hdmi i tak nie wyciagnie full HD. jaka tam jest rozdzialka 640xiles tam? wiec kabel to nie problem ;]

roxes

Użytkownik
Użytkownik
Granie na kineskopowym tv to masakra w nie których grach napisy są bardzo małe.

vonski1985

Świeżak
Świeżak
Dlatego polecam zakup monitora z HDMI , sam mam zamiar to zrobić po wczorajszym kontakcie z Mass effect 2. Daje wiarę opiniom innych że zmieni to diametralnie postać rzeczy.

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
hdmi albo dvi. sam grywam podczas wyjazdu na kineskopowym i odczytac cos z np w Assassinie czy RDR jest ciezko ;] grac sie da. ale na dluzsza mete odpada.

mihcal5

Banned
@up szczerze ? Gram już pół roku na kineskopie i DA SIĘ GRAĆ ale wiadomo - grafika jest wtedy najgorsza, ale co poradzić jak kasy brak ...

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Fakt. Grałem z rok na kineskopie. Teraz LCD i różnica jest duża. Ale nie odbiegając od tematu to kolega spokojnie może kupować slimke i wszystko będzie śmigać jak należy.
Pozdro

saperxd

Użytkownik
Użytkownik
To juz polecam Ci podłączenie X'a pod monitor od kompa jak masz LCD

kretos666

Banned
Użytkownik
Świeżak
W wielu grach, zależy także jaki to telewizor gra nie będzie Ci się mieścić w ekranie ;) na pewno nie pograsz w Two Worlds II ;) Bo to sprawdzone ( kumpel ma kinespokowy + slimke )

Do góry Bottom