Xbox One Klucz gry z US a użytkowanie w UK

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

kamillo9012

Świeżak
Świeżak
Witam. Kupiłem klucz US Dragon Ball Xenoverse 2 na rynek USA i aktywowałem go przez VPN. Mieszkam w UK i nie wiem czy mogę czuć się bezpiecznie. Czy z autopsji doświadczyliście bana lub usunięcia konta z tego powodu. Gra jest dodana ale czy mogą mi ją teraz usunąć. Kod był z cjs-cdkeys za 43 funty przeceniony z 50 czyli taniej niż w PL i UK. Temat pewnie już był, ale mimo to proszę o poradę.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Witam. Kupiłem klucz US Dragon Ball Xenoverse 2 na rynek USA i aktywowałem go przez VPN. Mieszkam w UK i nie wiem czy mogę czuć się bezpiecznie. Czy z autopsji doświadczyliście bana lub usunięcia konta z tego powodu. Gra jest dodana ale czy mogą mi ją teraz usunąć. Kod był z cjs-cdkeys za 43 funty przeceniony z 50 czyli taniej niż w PL i UK. Temat pewnie już był, ale mimo to proszę o poradę.
Kwestia tylko tego skąd ten klucz pochodzi, czy był kupiony przez kogoś tam normalnie czy jakieś lewe biznesy. Mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby mi ktoś cofnął grę czy zbanował konto za użycie jakiegoś tam klucza do gry/subskrypcji ;)

ROBI772

RGH
Użytkownik
Nie masz sie czego obawiać

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

kamillo9012

Świeżak
Świeżak
Czy może ktoś jeszcze wypowie się w temacie? Póki co wszystko śmiga jak ta lala..

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Ja mam gry z Argentyny, praktycznie z każdego regionu... i co żyje...
Temat wyczerpany, zamykam.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom