klucz napedu

lonczyn

Świeżak
Świeżak
witam
konsole nabyłem niedawno wiec jeszcze wielu rzeczy nie wiem mam pytanie odnośnie tego klucza napędu, czy jest to ten numer który podaje sie przy flashu na ixtreme ???? czy jest to ten numer na naklejce umieszczonej na konsoli ?? czy aby wgrać kodeki i dashboard trzeba mieć hdd czy może wystarczy karta pamieci??

Ukano

Użytkownik
Użytkownik
Odp: klucz napedu

ad. 1 - tak
ad. 2 - nie
ad. 3 - hdd - na mc nie mozna wgrac kodekow ani emulatora xbox1

piterrut

Świeżak
Świeżak

chciałbym sie zapytac czy klucz napędu to jest orginalny bios napedu!!!!

P

Piri001

Guest

tak . Ten klucz o ktory kazdemu chodzi to jest oryginalny klucz napedu .

piterrut

Świeżak
Świeżak

czyli jak koles nagrał mi to na cd to bez problemu na przyszłość moge wymienic napęd. 8)

Laska

Użytkownik
Użytkownik

Jeżeli Ci nagrał ot owszem możesz ale na napęd tylko i wyłącznie tego samego rodzaju

incubus

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Nie musi juz byc ten sam mozna poczarowac i dac inny napedzik który bedzie sie zgłaszał konsoli jako ten orginalny.

Laska

Użytkownik
Użytkownik

incubus napisał:
Nie musi juz byc ten sam mozna poczarowac i dac inny napedzik który bedzie sie zgłaszał konsoli jako ten orginalny.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd aby napęd funkcjonował poprawnie musi być tej samej firmy w ej samej wersji inaczej może się pojawić komunikat o przetarciu płyty

incubus

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Laska napisał:
incubus napisał:
Nie wprowadzaj ludzi w błąd aby napęd funkcjonował poprawnie musi być tej samej firmy w ej samej wersji inaczej może się pojawić komunikat o przetarciu płyty
Nie wprowadzaj ludzi w bład poprawiajac innych :)
Tu masz lekture
Chyba ze znasz sie na tym lepiej niz Juchy

http://xbox-scena.pl/viewtopic.php?t=156

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Ukano napisał:
ad. 1 - tak
ad. 2 - nie
ad. 3 - hdd - na mc nie mozna wgrac kodekow ani emulatora xbox1