Knights Contract - Opinie

Tieu

Użytkownik
Użytkownik
TYLKO opinie

Gra nie ma AP2.5

igorro

Użytkownik
Użytkownik
Gra taka jakaś nijaka, pograłem około godziny i nic ciekawego nie zobaczyłem. Gra jest łatwa, walczy się całkiem przyjemnie ale przeciwnicy są głupi, często stoją w miejscu i nic nie robią mimo ze jesteś tuz obok nich. Grafika może być nic specjalnego ale bardzo zła tez nie jest. Poza tym to jak na razie było więcej przerywników filmowych niż walki.
Widać ze twórcy chcieli żeby ich gra przypominała Bayonette ale niezbyt to im wyszło. Jak ktoś lubi slashery to tytuł może się mu spodoba ja za nimi nie przepadam i moja ocena to 5.5/10.

zlyczarny

Użytkownik
Użytkownik
jak na slasher to grafika jest straszna, god of war na ps2 lepiej wyglądał.
Jedynie dla dużych fanów slasherów...

raven6pl

Świeżak
Świeżak
lubie slashery ale na ta gre szkoda plyty.. zawiodlem sie.. wiecej filmikow niz grania.. grafika srednia.. jak juz igorro pisal przeciwnicy to masakra stoja i mysla co ze soba zrobic.. nie polecam..

panborysek

Użytkownik
Użytkownik
Gra wcale nie jest taka zła,fakt graficznie mogło byc lepiej ale wmiarę pokonowynia kolejnych episodów jest lepiej.gram juz 5 godzin i jestem w 9 episodzie wszystkich jest 20.fajnie rozbudowuje się drzewko umiejętności ulepszając je do maksymalnego poziomu(phase 3).Póżniej dostajemy nawet Maar's lance-włócznie do rzucania.gra przypomina trochę darksiders.w poszczególnych poziomach duże zróżnicowanie klimatu architektura poziomów.I jeszcze muzyka naprawde klimatyczna pasująca do gotyckiego klimatu gry.Polecam jak dla mnie 7,5/10 warto dłuzej zagrać.

Do góry Bottom