Kod Gold dodany na stronie a w konsoli ciągle brak

p3nny

Użytkownik
Użytkownik
Siema.
Możecie mi wytłumaczyć jedną zasadniczą rzecz?
Kupiłem zdrapkę xbl 1 miesiąc->dodałem do swojego konta na xbox.live i mam tam w "accounts" że moje konto się kończy 9.03.2011-czyli wnioskuję że mam dodane punkty gold. Wchodzę w konsolę, loguję się na swój profil i mam "Xbox Live FREE"
O co chodzi?

a jeszcze na stronie xbox.lve tu zaraz po prawej obok loginu tu gdzie punktu itp mam "Gold Member"
W konsoli gdy wchodzę w profil i zarządzanie kontem tam mam "Twoje członkowstwa" i jest "Karta członkowska Gold" czy coś. Ale jak w to wbijam i wpisuję kod 25 znaków który zaktywowałem na stronie to wyskakuje że nieprawidłowy- no to w sumie logiczne bo aktywowałem na stronie ale jak to wbić żeby móc grać?

raflooldz

Banned
cierpliwości.

móc grać powinieneś móc, po prostu ten napis jeszcze się nie zaktualizował, za pare godzin, czy tam jutro będzie ok ;)

p3nny

Użytkownik
Użytkownik
No bo w vietnama tu próbuje wbić a on mi tryni że moje konto nie posiada uprawnień i się zagotowałem:) ale skoro tak to git czekam cierpliwie

Notabene głupie rozwiązanie że to nie działa realnie od razu no ale dobrze chociaż że zadziała.

p3nny

Użytkownik
Użytkownik
hmm ale przecież ja nie mogę grać o to w tym wszystkim chodzi. Tak się napaliłem, sesja zakończona tu live tu vietnam wbijam gram----Oo wielkie G...

Do góry Bottom