Mam takie pytanie, moze sie gdzies przewinela odpowiedz na nie ale ciezko cos znalezc, mianowicie chodzi mi o blokowanie achivow po wpisaniu kodu na smiglowiec policyjny i chyba bronie. Zalozmy ze owe achivy zrobilem to jesli wpisze te kody to wtedy one sie poblokuja i odbierze mi je z listy achivow, badz odbierze punkty za zrobienie ich? Poprostu jestem juz dawno po przejsciu fabuly i chcialbym niekiedy zrobic cos ciekawego a jak wiadomo np rozruby z policja albo jakies efektowne wypadki odbieraja HP to zamiast szukac budki z hotdogami moglbym wpisac kod i dalej grac... I jeszcze jedno apropo cheatow, na stronie o GTA jest napisane:
"Czity ułatwiają rozgrywkę, jednak poprzez ich używanie możemy zablokować sobie dostęp do niektórych misji pobocznych. Dlatego radzę używać kodów z rozwagą (a najlepiej wcale z nich nie korzystać)."
O co moze autorowi chodzic? Jesli jest sie po głównym watku to chyba nie zabierze mozliwosci wykonywania misji u powiedzmy Assassina? Licze na szybka odpowiedz
"Czity ułatwiają rozgrywkę, jednak poprzez ich używanie możemy zablokować sobie dostęp do niektórych misji pobocznych. Dlatego radzę używać kodów z rozwagą (a najlepiej wcale z nich nie korzystać)."
O co moze autorowi chodzic? Jesli jest sie po głównym watku to chyba nie zabierze mozliwosci wykonywania misji u powiedzmy Assassina? Licze na szybka odpowiedz