Komendy glosowe kinect.

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Jak robic komendy glosowe w kinect,bo widzialem ze jest mozliwosc ale za cholere nie wiem co wciskac itp.

Xbox-Master

Użytkownik
Użytkownik
podobno jeszcze nie ma na polskim dlatego nie działa
D: tylko jest meksykanski itp :D

Marcinpl25

Użytkownik
Użytkownik
1.Musisz być podłączony do xbox live ale konto nie może być założone na Polskę tylko na USA lub UK.
2.Kiedy już masz konto i jesteś zalogowany do xbox live ,a kinect chodzi mówisz Xbox (tylko nie iksboks bo nie wykryje tylko jakos eksboks tak próbuj) następnie kinect (też uważaj na akcent bo nie wykryje) i dalej masz tam już pełen wybór znów dajesz Xbox i podpisy masz pod wszystkim np. Open tray/close tray ,Dashboard. Wszystko próbuj mówić z akcentem i czytaj u nich głoski tak jak oni czytają czasem a na e itd.

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
OMG tragedia,ale dzieki za pomoc :D
Poczekam moze na jakies PL komendy :D

sunrise103

Użytkownik
Użytkownik
Do angielskiego ludzie i komendy nie będą stanowić problemu! :D

dawidek295

Xbox One
Xbox One
musisz mieć też dasha p eng to jest bardzo łatwe z ang nie jestem orłem a umię wymawiać komendy

ratajek

Użytkownik
Użytkownik
Najprosciej nagrać z Google translate-a i puszczać :D

ckast

Banned
Użytkownik
jest jakaś lista komend ?? Co dokładnie można sterować za pomocą głosu?

Happybob

Użytkownik
Użytkownik
Wejście do interface Kinecta, później w nim możesz trochę gadać, pamiętaj aby każdą komendę zacząć od słowa Xbox :) w interface głownym xboxa mówisz Xbox Kinect i lecisz malina :)

Lobo7

Użytkownik
Użytkownik
a nie prosciej padem wybrac zamiast sie wydzierac na caly pokoj? :p to sie mogloby przydac tylko jak stoi sie przed konsola i nie chce sie reka machac, ale ja macham tylko jak wlaczam gre na kinect a nie przegladam tak menu bo bym oszalal z tym tempem.

badboy8

Użytkownik
Użytkownik
A po co padem ? odpalasz konsole, mówisz dwa słówka i grasz. Najwygodniejsze ;)

Kuku1985

Świeżak
Świeżak
Najprosciej nagrać z Google translate-a i puszczać :D
Dobre ;) Swoją droga faktycznie to najprostsze rozwiązanie. Pytanie czy zadziała w końcu to tylko translator... Puki co mam konto PL Dashboard PL czekam aż ktoś wpadnie na pomysł że w Polsce też ludzie posiadają Xbox'a i też chcą w swoim języku posiadać takie komendy... Kto wie może czas pokaże

Do góry Bottom