Konfiguracja sieci xbox 360

piopiopio

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam

Posiadam komputer z windowsem xp i konsolę xbox 360. Chcę podłączyc konolę do komputera, a zeby móc słuchac mp3'ujek i korzystac z xbox live na xboxie. Połączyłem jedno z drógim, próbowałem różnych zeczy i nie działa. Próbowałem z Windows media connect. Proszęwas pomóżcie mi jak skonfigórowac moje połączeni krok po kroku. :'(

ps lub podanie linku do podobnego temat (szukałem ale nie znalazłem)

pasi7

Świeżak
Świeżak
Odp: Konfiguracja sieci xbox 360

Mam podobny problem chcialem podlaczyc x pzrez kabe lsieciowy i pozgrywzc troche MP3 ale poprostu podczas testu sieci wyskakuje jakis błąd z IP. karte sieciowa na kompie mam ustawiona pod neta. mozna prosic o jakies porady jak to pozmieniac albo w jaki sposób najprosciej pzreniesc troche muzy na Xsa?

koddi

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

moge tylko doradzic jak zrobic zeby X znalazl ip pc ....

wiec pc konfiguracji kart sieciowej wpisujemy ip recznie np: 192.168.0.1
a w X'sie 192.168.0.2....

i powinnien wykrywac x ip kompa

gudig9

Użytkownik
Użytkownik

A może mi ktoś powiedzieć jak połączyć x'a z PC ale chodzi mi tutaj o to, żebym mógł udostępniać mp3 z komputera i odwrotnie. Chodzi o to, że ja za żadne skarby nie mogę znaleść u siebie Media Connect... niby mogę to zrobić za pomocą Windows Media Player 11 ale, nie mam takiej opcji w zakładce biblioteka jak udostępnianie O.O i szlak mnie trafia...

Internet w konsoli działa, wszystko ok, tylko tego nie mogę zrobić.
Komputer i Konsola są podpięte pod router ;3

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

gudig9 napisał:
Internet w konsoli działa, wszystko ok, tylko tego nie mogę zrobić.
Komputer i Konsola są podpięte pod router ;3
Zeby korzystac z urokow streamowania mediow z pc musisz podlaczyc konsole bezposrednio z PC za pomoca kabla.
Router zdaje egzamin tylko z internetem

Do góry Bottom