konsola domowa na jednym koncie

qubaxbox

Świeżak
Świeżak
Witam! Mam kupionych kilka gier z allegro. Ostatnio dostałem za darmo konto od kolegi, który pozbył się xboxa i chciałbym ustawić je jako domowe, ponieważ bez tego mogę grać tylko kiedy konsola jest online. Czy mogę ustawić konsolę tak aby tylko konto od kolegi było domowe, ponieważ boję się, że jak ustawię domowe to stracę zakupione gry.( tresć od sprzedawcy ustawienie konsoli domowej będzie skutkowało zablokowaniem gry)??

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Możesz mieć kilka kont tak ustawione.

qubaxbox

Świeżak
Świeżak
Czyli mam się zalogować na profil kolegi i wtedy ustawić konsolę domową, a konta z allegro pozostaną bez zmian.??
Obawiam się troszeczkę, ponieważ sporo zapłaciłem za gry i nie chciałbym ich stracić.
Może ktoś to MI wytłumaczyć jak dziecku??

Ostatnia edycja:

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Czyli mam się zalogować na profil kolegi i wtedy ustawić konsolę domową, a konta z allegro pozostaną bez zmian.??
Obawiam się troszeczkę, ponieważ sporo zapłaciłem za gry i nie chciałbym ich stracić.
Może ktoś to MI wytłumaczyć jak dziecku??
A co tu jest do tłumaczenia? Na każdym koncie xbl można osobno ustawiać konsole domowe. Na jednej konsoli w jednym czasie można mieć chyba 16 kont tak ustawionych. Masz konsol domowych nie ustawiać na lewych profilach z allegro, a nie na tym koncie od kolegi. To, że ustawisz konsole domową na koncie kolegi niczego nie zmieni, bo sprzedawca nawet tego nie widzi. To w ogóle nie jest związane z tymi kontami z allegro. A co do samych kont to taaa sporo zapłaciłeś za konta z grami, nie bądź śmieszny, bo te konta kosztują grosze w porównaniu z legalnym kupowaniem gier :D

Do góry Bottom