Konsola sie wylacza

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Wczoraj 2 razy wylaczyla mi sie konsola podczas grania w fife :( fakt faktem cisnelem juz 3 godzine wylaczylem na 5 minut konsole i bylo wszystko ok problem nastepuje z xbox one X z gory dziekuje za pomoc poniewaz nie wiem czy mam oddawac na gwarancje czy jak :(

Pozdrawiam Adrian

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
To może być problem gry, moja X zwiesiła się 4 razy pierwszego dnia na JC3, w innych grach zero problemów. Jeżeli w innych grach konsola się nie zawiesza to bez obaw. Zachowawczo możesz usunąć cache oraz grę i pobrać ją na nowo.

rbej

Użytkownik
Użytkownik
Wyłącza, zawiesza czy wychodzi do menu??
Wczoraj 2 razy wylaczyla mi sie konsola podczas grania w fife :( fakt faktem cisnelem juz 3 godzine wylaczylem na 5 minut konsole i bylo wszystko ok problem nastepuje z xbox one X z gory dziekuje za pomoc poniewaz nie wiem czy mam oddawac na gwarancje czy jak :(

Pozdrawiam Adrian
Konsola Ci się wyłącza podczas grania w Fifa a jak ją wyłączysz na 5 minut to jest ok??. Przecież to brzmi bez sensu....Konsola Ci się wyłącza, zawiesza czy wychodzi do dasha, jak grasz w Fifa??.

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
jak gram w "FIFA" to 2 razy konsola calkowicie stracila panowanie czyli sie wylaczyla mignal ekran i the end muslalem odpalac ja na nowo i tak mialem przez 2 mecze w Fifa pozniej 5 minut odczekalem i wlaczylem na nowo i wszystko bylo SIII

Do góry Bottom