Też tak myślę, spokojnie przywrócą Ci gwarancję jak okażesz im paragon z datą zakupu.Pewnie Ci wyślą inną konsole, z innym numerem seryjnym.
Nie, nigdy nie piszą. Support też Ci takiej odpowiedzi nie udzieli. Do konsoli w standardzie dostaniesz karteczkę, że wygrali tylko nowe oprogramowanie, ale to nieprawda, bo jak ktoś wysyłał konsolę z wadą wiatraka to konsola była normalnie otwierana.Możecie mi powiedzieć czy ms serwisy wysyła meila co zostało naprawione ? Bo ja nie dostałem takiej wiadomości na xbox.pl mam tylko :
Dziękujemy! Twoje zamówienie zostało zrealizowane.18.05.2018
Ja mam tak samo z Xbox One X miałem gwarancje do 23.01.2020 a na stronie mam że mi wygasła 22.05.2018 -czyli że w dniu wysyłki do mnie.Pakiet ochrony serwisowej kończy się 08/19/2018.Daj znać jak dostaniesz swoją konsole czy naprawili czy wymienili.witam w poniedzialek wyslalem swoja konsole do serwisu nie zalaczala sie wogole gwarancje mialem do 19.02.2019 dzis wchodze zobaczec co z moim xboxem a tu pisze ze gwarancja do 19.05.2018 i
Pakiet ochrony serwisowej kończy się 08/16/2018 o co chodzi ?
Dam znać konsola już idzie do mnie w czwartek ma byćJa mam tak samo z Xbox One X miałem gwarancje do 23.01.2020 a na stronie mam że mi wygasła 22.05.2018 -czyli że w dniu wysyłki do mnie.Pakiet ochrony serwisowej kończy się 08/19/2018.Daj znać jak dostaniesz swoją konsole czy naprawili czy wymienili.
Konsola już w domu naprawili w pudełku kartka że wymienili tylko oprogramowanieDam znać konsola już idzie do mnie w czwartek ma być
Z gwarancją już coś załatwiałeś,żeby przedłużyli ?Konsola już w domu naprawili w pudełku kartka że wymienili tylko oprogramowanie![]()
Dostałeś tą samą czy inną? Jak tą samą to na konsoli z tyłu pewnie masz naklejkę jako plombę z tekstem Service Date.Dam znać konsola już idzie do mnie w czwartek ma być
Konsola już w domu naprawili w pudełku kartka że wymienili tylko oprogramowanie![]()
Załatwiłeś gwarancję przez czat czy infolinie ?i do kiedy masz teraz ważną ? Ja dzisiaj dostałem konsolę,czy w Xbox One X tak głośno chodzą wiatraki ?W poniedziałek zadzwonię na infolinię się dowiedzieć co jest z tą gwarancjąkonsola wróciła ta sama plomba jest czarna bez napisów