Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierdzenia

wisba

Użytkownik
Użytkownik
Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierdzenia adresu IP w konsoli kończy się niepowodzeniem. Czego to jest przyczyna i co mam zrobic??mam internet taki:http://www.info.local.pl/.Internet jest takjakby osiedlowy-dokladnie z cafejki internetowej.Nie mam routera.Odrazu probuwalem podlaczac kabel od neta z ktorym mam podlaczonego kompa i nie wiem co mam robic

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Odp: Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierd

Musisz wpisać adres IP, maskę podsieci i Bramy domyślnej ręcznie, no chyba że masz te adresy przydzielane dynamicznie przez serwer DHCP - wówczas w ustawieniach X wybierz że adres masz przydzielany automatycznie

wisba

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierdzenia

a gdzie mam to wpisac???

wisba

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierdzenia

teraz podczas testu wyskakuje mi blad MTU co mam zrobic????

P

przeo_91

Guest
Odp: Konsola Xbox 360: nie można połączyć się z usługą Xbox Live — test potwierd

Nie pisz post pod postem!

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

przeo_91 napisał:
Nie pisz post pod postem!
Jeśli nic nie wnosisz do tematu to może z.......... :mad: :mad: :mad:

@wisba Co oznacza błąd MTU?
MTU (Maximum Transmission Unit) a wiec oznacza rozmiar największego datagramu, który można przekazać przez warstwę protokołu komunikacyjnego. Do poprawnego działania Xbox Live wymagane jest ustawienie MTU Twojego routera lub bramy o wartości równej lub większej niż 1365. ;)

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

Y0uG0tta ej ale za przeproszeniem co chwile sie czepiasz do ludzi napisal cos do ciebie??;/Ma cos do ciebie ty nic nie wniesiesz negujac napisz do Admina User:)

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Polecam poczytać :]

Do góry Bottom