Konto GOLD a uprawnienia jakie przechodza na inne konta.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

MlodyWilczek

Świeżak
Świeżak
Witam wszystkich,

Jako świeżak na Forum i całkiem nowy użytkownik Xbox-a mam pytanie odnośnie konta GOLD.
Mam dostęp do konta na którym jest konto GOLD, według wszystkich tutaj wskazówek i oficjalnych informacji, jak dodam takie konto na swoją konsole i ustawię to konto na domowe to powinienem na moim prywatnym koncie dostać uprawnienia GOLD z tego drugiego konta ? Jeżeli tak, to czy mogę w ten sposób kupić grę w sklepie MS która jest w promocji z kontem GOLD ale bezpośrednio z mojego prywatnego konta, bo za cholerę mi to nie działa.

Jestem zalogowany na konsoli na obu kontach, na tym z GOLD mam dostęp w sklepie do promocji, przejdę na moje konto i mam ciagle informacje o możliwości wykupienia konta GOLD, oby dwa konta są ciagle zalogowane, czy to tak ma wyglądać, czy coś jest nie tak z moja konsola albo kontem ?

Miałem kiedyś na swoim prywatny koncie GOLD ale zrezygnowałem po promocji, czy to może być przyczyna problemu, albo ja po prostu nie rozumiem zasady działania dzielenia się upawnieniam konta GOLD.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Jeżeli tak, to czy mogę w ten sposób kupić grę w sklepie MS która jest w promocji z kontem GOLD ale bezpośrednio z mojego prywatnego konta, bo za cholerę mi to nie działa.
Chciałbyś.... Promocje są tylko aktywne na tym koncie co jest gold...
Granie online i granie w gry z GWG jest aktywne na całej konsoli na wszystkich kontach.

MlodyWilczek

Świeżak
Świeżak
Ha, czyli wyszło, że nie skumałem tego tak jak powinienem, no i trzeba było od razu walić na Forum z pytaniem a nie wkurzać się po nocach w domu.
Dzięki wielkie za wytłumaczenie, pozdrawiam serdecznie.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom