Kreon Bug a BAN !!??

dawid_1990_04

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam!!
Mam problem z 2grami BF:BC oraz Dragon Ball Z Burst Limit, posiadaja one kreon buga.
I tu moje pytanie jesli ma Ixtreme1.4 moge dostac bana za tego buga??
Czytałem gdzies ze mozna grac bez problemow na bugu ale niewiem i chcialbym zaczerpnac informacji od was :D

Ar7i

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kreon Bug a BAN !!??

Jest wiele zdan na ten temat
http://x360iso.org/index.php?topic=3177.0
Ja bym pobral lepsza wersje gry.
Po co ryzykowac

dawid_1990_04

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

No tak, ale koles na tym forum napisal ze ma BF:BC z kreon bugiem i gra i bana NARAZIE niema, ale lepiej go wcale niemiec i chyba sciagne poraz 2 te gry:>

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

A może najłatwiej naprawić tego kreon buga? Zazwyczaj xdvdmulleter i funkcja "auto fix" wystarcza...

Ar7i

Użytkownik
Użytkownik

spike200 napisał:
A może najłatwiej naprawić tego kreon buga? Zazwyczaj xdvdmulleter i funkcja "auto fix" wystarcza...
Nie zawsze to dziala ja prubowalem na swoim BF:BC i nic nie pomoglo

maszel

Świeżak
Świeżak

jak nie starcza "auto fix" to można spróbować tego : z xdvdmulleter wyciągam SS... a następnie wkładamy do BadSSPatchera i wychodzi nowe , później w xdvdmulleter podajemy ten nowy SS naprawiony;p i powinno pomóc...

Z B:BC tez miałem taki problem i nie dało rady nic zrobić, po prostu jakaś lipna wersja;

pozdro !

jackbauer

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

rozumiem ze mowicie o graniu online? bo tez mam problem z BT:BC - obraz jest OK jak robilem autofix i crc checking ale jak sprawdzalem Kreon Bugiem to sie pojawialo BAD RIP - i mam pytanie czy taka wersja bedzie dzialac w ogole na konsoli i czy bedzie mozna grac single?

tajson86

Użytkownik
Użytkownik

grać w singla możesz bez problemu ale odłącz kabel od neta,a tak przy okazji ktoś może wie jak to jest z graniem online w gry z xboxa1 np. halo2?

matias99

Świeżak
Świeżak

Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam się w tym. Jak sprawdzić czy mam kreon buga na wypalonej dl? Jeśli w xdvdmulleterze wyciągne ss w załadowanym obrazie z płyty i kreonchecker pokaże że jest ok to mam 100% pewności że go tam nie ma? Chciałem sprawdzić tą płyte w xdvdmulleterze ale pojawił się błąd że ISO jest uszkodzone. Nie chce dostać bana więc musze mieć 100% pewności :D
Pozdro

zap

Świeżak
Świeżak

Lepiej ściągnij inne obrazy gier, nie warto ryzykować utraty konsoli ;)

matias99

Świeżak
Świeżak

To najwyżej zgram obraz na dysk naprawie go przez xdvdmulletera i wypale znów. Na 15 wypalonych gier które kreoncheck uważa za ok to 6 płyt xdvdmulleter pisze że mają uszkodzone iso

Do góry Bottom