Kupię XBOX ONE

dzuniordgc

Użytkownik
Użytkownik
Witam! Kupię używaną konsolę Xbox One! NIE S!
Z okablowaniem, padem, gry nie są konieczne, ale jak będą to super!

flacha00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam w idealnym stanie wersje z 1tb. Bardzo mało używana była a od pół roku leży w kartonie. Gwarancja do końca roku. 800 moja cena

dzuniordgc

Użytkownik
Użytkownik
Coś w zestawie?

flacha00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Bez gier poza tym komplet

Kendzi76

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
hej jak by co ja mam na sprzedaz xbox one slim 500gb za 750zl moge sprzedać

https://www.olx.pl/oferta/xbox-one-slim-500gb-gra-CID99-IDngoOI.html

pluto26

Xbox One
Xbox One
Pomocnik
Użytkownik
Idealne dla ciebie sprawdź czy nie ma w twoim pobliskim Mediaexpert.

jaszczurka23

Użytkownik
Użytkownik
moja oferta xbox one Elite 1 tb (sshd) , 2 pady używane w pełni sprawne te bez złącza na jack 3.5, 1 x biały i 1 x czarny ,headset w zestawie, okablowanie ,zasilacz ,orginalny katron itd , papiery, paragon zakupu , gwarancja do 29-05-2018 przypisana do mojego konta xbox live na tym rejestrowałem a wg papierów,paragonu standarowo 1 rok od zakupu 23-09-2016 - https://zapodaj.net/a0e52b956c774.jpg.html
, stan idealny, zero problemów,nie wiesza się,prawidłowa praca konsoli od nowości ,szybki start włączenia się konsoli ze stanu oszczędzania energii, szybsze ładowanie gier z wewnętrznego dysku (sshd fabrycznie montowany tylko w tej wersji) względem innych dysków wewnętrznych montowanych w standardowych konsolach w tym też wersja xo s
na konsoli wgrane jakieś gry z domowego konta z innych kont , mogę wszystko usunąć do zera

mogę wystawić zdjęcia ze wszystkim na priv itd , jeśli z okolic szczecina proponowałbym odbiór osobisty

sprzedaje bo mam też wersję xo slim , zostawiam więc pada elite a że nie mam aktualnie 4k tv ( w planach) to na tą chwilę zostaję przy xo s gdy kupię tv 4k zmieniam na xbox one X

myślę że warto koszt sklepowy za jaki ja nabyłem z padem elite - 1399 zł niecały rok temu

700 zł + koszt wysyłki , w ramach negocjacji daję grę FORZA motorsport 5 na płycie w pudełku idealna bez rys itd , dalsze negocjacje możliwe

Ostatnia edycja:

Do góry Bottom