moja oferta xbox one Elite 1 tb (sshd) , 2 pady używane w pełni sprawne te bez złącza na jack 3.5, 1 x biały i 1 x czarny ,headset w zestawie, okablowanie ,zasilacz ,orginalny katron itd , papiery, paragon zakupu , gwarancja do 29-05-2018 przypisana do mojego konta xbox live na tym rejestrowałem a wg papierów,paragonu standarowo 1 rok od zakupu 23-09-2016 -
https://zapodaj.net/a0e52b956c774.jpg.html
, stan idealny, zero problemów,nie wiesza się,prawidłowa praca konsoli od nowości ,szybki start włączenia się konsoli ze stanu oszczędzania energii, szybsze ładowanie gier z wewnętrznego dysku (sshd fabrycznie montowany tylko w tej wersji) względem innych dysków wewnętrznych montowanych w standardowych konsolach w tym też wersja xo s
na konsoli wgrane jakieś gry z domowego konta z innych kont , mogę wszystko usunąć do zera
mogę wystawić zdjęcia ze wszystkim na priv itd , jeśli z okolic szczecina proponowałbym odbiór osobisty
sprzedaje bo mam też wersję xo slim , zostawiam więc pada elite a że nie mam aktualnie 4k tv ( w planach) to na tą chwilę zostaję przy xo s gdy kupię tv 4k zmieniam na xbox one X
myślę że warto koszt sklepowy za jaki ja nabyłem z padem elite - 1399 zł niecały rok temu
700 zł + koszt wysyłki , w ramach negocjacji daję grę FORZA motorsport 5 na płycie w pudełku idealna bez rys itd , dalsze negocjacje możliwe