Kupno MW2 przez allegro

damian7154

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Na allegro znalazłem aukcję, na której dostaję konto silver z 6k MSP za które mogę kupić MW2. O co w tym dokładnie chodzi? Wtedy tracę wszystkie swoje punkty za achievy itp?

VenoVel

Użytkownik
Użytkownik
Kupujesz takie konto,sciagasz gre, ktora dziala na wszystkich kontach twojego xboxa. Nic nie tracisz

HerlokPL

Użytkownik
Użytkownik
Najlepsze że możesz potem się z kimś wymienić grą...

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
bodajże kupujesz, odzyskujesz konto wpisując hasło i ściągasz, a gra chodzi na każdym profilu...

.Mjut

Użytkownik
Użytkownik
Kupujesz konto, koleś daje Ci passy, ty odzyskujesz je na swojej konsoli. Ściągasz gry i je masz. To normalna wersja, jednak chodzi bez płytki. Z tym wymienianiem to dziwna sprawa, za każdym razem kiedy ja pożyczyłem komuś konto, bądź ktoś mi to konto zostało zablokowane. Można zalogować się na nie tylko przez stronę, a na konsoli już nie. Dlatego nie usuwaj później gier z dysku, ja usunąłem Alan Wake i przepadł. ;d

NuMeR

Użytkownik
Użytkownik
Hej jak chcesz to mam Konto z CoD MW 2 PL + Dodatek za 39 zł sprzedam ewentualnie zamienie na Red Dead Redemption

damian7154

Użytkownik
Użytkownik
A czy takie coś jest legalne i nie podlega banicji?
Opłaca się kupować tak? Jak wy kupujecie?
Widziałem BF BC2 + Vietnam za 55 zł na allegro, a samo BC2 pudełkowe ok 100 zł, więc jeśli chodzi o kase to sie opłaca

.Mjut

Użytkownik
Użytkownik
Nie dostaniesz bana. Czy się opłaca? Według mnie tak, ale gry nigdy nie usuwaj z dysku bo konto może zostać zablokowane(mi zawsze blokowało). Fajnie jakbyś miał duży dysk, BC2 zajmuje około 7gb. Ja mając dysk 60gb zapełniłem go. Teraz kupuję gry pudełkowe, bo nie opłaca mi się kupić grę by po usunięciu w nią nie zagrać. Chociaż niektórzy mogą pobrać ją jeszcze kilka razy. Mi do tygodnia blokowało konta.

damian7154

Użytkownik
Użytkownik
Mam 250 GB

HerlokPL

Użytkownik
Użytkownik
Dobrze wiedzieć, że blokują się te konta!

.Mjut

Użytkownik
Użytkownik
Niby nie blokują, ja zakupiłem dwa i oba zostały zablokowane do tygodnia. Skoro masz dysk 250 to kupuj, ja bym zakupił. ;> Tylko mam 60gb i jest niemalże pełny, dlatego teraz kupuję pudełkowe gry.

Do góry Bottom