Xbox One X Kupno projekt scorpio?

dr3vnykocur

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Siema, jak myślicie czy warto kupić nieużywaną projekt scorpio za 1600 która była wyprodukowana w październiku 2017?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Nieużywaną... Co masz na myśli? Od kogoś? Czy jakiś lombard czy coś innego?
Gwarancje i tak masz po numerze seryjnym więc jak nie dostaniesz żadnego paragonu czy dowodu zakupu to będzie liczona ''wstecz'' czyli już leci można powiedzieć. Jedynie co to odsyłanie na gwarancję wrazie by coś się działo, ja mam preorder scorpio i nic się z nim nie dzieje ani nie działo... a co inni z tą wersją mieli to możesz sobie poczytać w innym wątku w odpowiednim dziale. Zawsze jest ryzyko...

dr3vnykocur

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Nieużywaną... Co masz na myśli? Od kogoś? Czy jakiś lombard czy coś innego?
Gwarancje i tak masz po numerze seryjnym więc jak nie dostaniesz żadnego paragonu czy dowodu zakupu to będzie liczona ''wstecz'' czyli już leci można powiedzieć. Jedynie co to odsyłanie na gwarancję wrazie by coś się działo, ja mam preorder scorpio i nic się z nim nie dzieje ani nie działo... a co inni z tą wersją mieli to możesz sobie poczytać w innym wątku w odpowiednim dziale. Zawsze jest ryzyko...
Mam na myśli gościa który ma fabrycznie zamknięte pudełko, twierdzi ze to był prezent i ze od listopada nie otwierane. Mam numer seryjny wiec jutro zadzwonię do MS jak z gwarancją i czy nie było żadnych zgłoszeń.
Tak wogole to zastanawiam się czy warto dla wzoru obudowy pakować się w scorpio bo one chyba wszystkie są z jesieni 2017 a za tyle samo można wyhaczyc praktycznie nową one x

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Zgłoszeń i zapytaj czy nikt się nie logował lub jej nie rejestrował na żadnym koncie.

Tak wogole to zastanawiam się czy warto dla wzoru obudowy pakować się w scorpio bo one chyba wszystkie są z jesieni 2017 a za tyle samo można wyhaczyc praktycznie nową one x
To już Twój wybór... ale to trochę podejrzane że on tego od pol roku nie otwierał...

Do góry Bottom