Kupno używanego x360

AngerFist

Świeżak
Świeżak
Witam !
mam zamiar kupić używanego x360 (nie stać mnie na nowego) na co zwrócić uwagę ?
proszę o pomoc z góry dziękuję

pozdrawiam AngerFist.

Michał01

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kupno urzywanego x360

zwróć uwage przede wszystkim na to czy ma gwarancje , czy miał kiedyś roda (jak tak to jak został naprawiony) nie wiem jeszcze na stan wizualny( czy nie był rzucany) :) nie wiem na co więcej może ktoś jeszcze dopisze, aha jeszcze czy ma bana na xbox live , i czy jest przerobiony jak jest to dobrze żeby miał flash ixtreme 1.4

AngerFist

Świeżak
Świeżak

ok stan wizualny mam jak sprawdzić, gwarancję też, ale to czy ma bana i czy miał roda nie za bardzo jestem aktualnie w Belgii i mam zamiar tutaj kupić xpudełko (elite tutaj używany 245 euro ;F) bo sprawdzić czy ma bana tylko da rade podłączając go ? a Roda ?

krystusw

Użytkownik
Użytkownik

Dobrze jest też wiedzieć jaki ma napęd.

offtopic

Użytkownik
Użytkownik

I czy był rejestrowany w M$ przez sprzedającego.

AngerFist

Świeżak
Świeżak

no dobrze rozumiem.. ale czy możecie mi powiedzieć ja to sprawdzić ? czy był rejestrowany, jaki ma napęd ? mam zamiar kopic w komisie a tam raczej mi nie powiedzą takich rzeczy...

krystusw

Użytkownik
Użytkownik

Napęd poznajesz po tackach > http://allegro.pl/item423459185_flash_przerobka_xbox_360_bydgoszcz_gniezno_gwara.html ewentualnie nowego liteona po żółtym kabelku > http://x360iso.org/index.php?topic=3395.msg39077;boardseen#new

AngerFist

Świeżak
Świeżak
Odp: Kupno używanego x360

no ok to CD-rom i czy da rade przerobić już wiem ;D (nowego liteona nie za bardzo poznam nie będę miał możliwości zdjęcia przedniego panelu . ) a jak poznać czy miał Ring'a of Death ( git nazwa ;f ) ? koleś w komisie mi na bank tego nie powie bo wiadomo ze bym go nie kopił ^^ da rade w ogóle poznać czy miał ringa ?

Furson

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kupno używanego x360

z tego co wiem nie ma "urzywanych" x-ów. sa tylko nowe i używane.

Do góry Bottom