L.A. Noire: Nowe fotki od Rockstar!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Uped

Użytkownik
Użytkownik
Rockstar zaserwował nam kolejną przepiękną galerię z nadchodzącego L.A. Noire. I znowu nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to będzie świetna gra.

Po raz kolejny możemy zobaczyć świetnie oddane twarze bohaterów. Grymasy i zmarszczki wyglądają genialnie. Tego inne studia będą zazdrościć grze od Team Bondi. Przesłuchania, rozpoznania na miejscach zbrodni - to będzie siła tej gry. Mam nadzieję, że twórcy nie przesadzą z ilością misji "strzelanych".

Galeria:

Polygamia.pl - Nowa galeria z L.A. Noire

magiczny

Użytkownik
Użytkownik
Oby ta gra powtórzyła sukces RDR. Mam nadzieję, że to będzie bardzo dobry tytuł.

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
mega fotki :D kurde chciałbym pograc, ale niestety taka gra po angielsku jest nie do przejścia, masa smaczków jest nie do uchwycenia.. szkoda.

sebol12

Użytkownik
Użytkownik
mega fotki :D kurde chciałbym pograc, ale niestety taka gra po angielsku jest nie do przejścia, masa smaczków jest nie do uchwycenia.. szkoda.
Poczekaj na wersję japońską lub rosyjską, to może wychwycisz więcej smaczków...

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
Akurat z gry fotosy to nie są, jak to w większości wypadków bywa z pokazywaniem screenów przed premierą

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
kto mi powie czym wszyscy się jarają, to tylko fotki po renderingu, poza tym były juz gameplay, nie rozumiem czym tu się zachwycać

Enz0

Użytkownik
Użytkownik
No to czekamy ;].

Uped

Użytkownik
Użytkownik
Te zdjęcia nie mają tylko zachwycać grafiką, która na zdjęciach pewnie jest poprawiona, ale sytuacjami jakie ujrzymy w grze.

PASSION

Użytkownik
Użytkownik
Ekstra to wygląda, dla mnie liczy się tylko Crysis, Homefront i L.A. Noire. Pewnie bedzie hit jak każda gra od R* :)

Sent from my Milestone using Tapatalk

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Haha te zdjęcia tych gier mnie rozwalają :D wszystko super słodzio. A załączymy grę na monitorze/ telewizorze LCD Full HD i o kur** tak to nie wygląda :)

Ciekawe czy będzie jakieś demo :)

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
I tu się mylisz. Przejdziesz napewno , ale nie wszystko zrozumiesz , a to duża różnica. Zresztą z pokazanego gameplay'u można wywnioskować , że w notatniku podczas przesłuchań masz obok konkretnych pytań do świadka , również symbol do którego odnosi się pytanie , a to napewno pomoże.
A prawdę mówiąc niewyobrażam sobie , aby ktoś nie zagrał w tę grę tylko z powodu braku wersji PL , to zwykłe głupstwo moim zdaniem.

Ruzyk

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
kurde, nie wiem dlaczego, ale jakoś mi się nie podoba ten samochód z trzeciego zdjęcia, coś z nim jest nie tak ;/

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Fotki ładne, ale trzeba poczekać na prawdziwy gameplay z krwi i kości :)

kurde, nie wiem dlaczego, ale jakoś mi się nie podoba ten samochód z trzeciego zdjęcia, coś z nim jest nie tak ;/
Również na to zwróciłem uwagę :p Jakoś średnio to autko wypada

Marf

Użytkownik
Użytkownik
Niezłe fotki,choć napewno retuszowane :)

alexpato#

Użytkownik
Użytkownik
Fajnie sie zapowiada, ktoś może mnie wtajemniczyć w jako taką fabułe tej gry?

magiczny

Użytkownik
Użytkownik
Mnie też się nie podoba. Może to przez te niskie zawieszenie i dziwnie wyciągnięty do przodu zderzak?

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
I tu się mylisz. Przejdziesz napewno , ale nie wszystko zrozumiesz , a to duża różnica. Zresztą z pokazanego gameplay'u można wywnioskować , że w notatniku podczas przesłuchań masz obok konkretnych pytań do świadka , również symbol do którego odnosi się pytanie , a to napewno pomoże.
A prawdę mówiąc niewyobrażam sobie , aby ktoś nie zagrał w tę grę tylko z powodu braku wersji PL , to zwykłe głupstwo moim zdaniem.
zagrac pewnie zagram, przejśc pewnie przejdę, ale gra bez rodzimego języka traci 50% na wartości, szkoda.

grampp

Użytkownik
Użytkownik
Napewno zagram, mam tylko małe pytanko czy historia opowiadana będzie miała ścisłą ścieżkę, czy będzie tryb "policjanta" że będziemy mogli sie zająć jego robotą nie wglębiając w fabułe?

Ogór

Użytkownik
Użytkownik
No na zdjęciach wygląda fajnie,ale zobaczymy podczas gry,jaki będzie gameplay.Mam nadzieje,że warto będzie wydać pieniądze na tą gierke.

Bazajaytee

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Na filmikach twarze prezentują się dużo lepiej chociaż na obrazkach wyglądają bardzo dobrze. :)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom