LCD

FanXbox2

Użytkownik
Użytkownik
Czy na tym monitorze bede mial ostry obraz i plyny?? ???

Opis produktu

Klasa produktu Monitor LCD
Przekątna ekranu 17"
Wielkość plamki 0.264
Jasność 270 cd/m2
Kontrast 500:1
Czas reakcji 8 ms
Rozdzielczość fizyczna 1280 X 1024
Ilość wyświetlanych kolorów
Częstotliwość odchylania poziomego 31.5 - 81.0 kHz
Częstotliwość odchylania pionowego 56 - 76 Hz
Kąt widzenia poziomy /pionowy 160 / 130
Głośniki Nie
Słuchawki / Mikrofon Nie / Nie
Wymiary (szerokość x wysokość x głębokość) 368 x 381 x 205 mm
Masa netto
Tuner TV Nie
Wejścia D-Sub
Kolor obudowy Czarno - srebrny
Cechy dodatkowe

grzech1991

Banned
Użytkownik
Odp: LCD

wiesz ja mam 16ms i daje rade :>

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Źle się będzie grało. Nie dośc że jest mały, to jeszcze sobie pasy na pół ekranu wyobraź :-\ A ile masz zamiar wydac na to "cudo"?

Co do smużenia to będzie przeszkadzało, a w sportowe to wątpie żeby się w ogóle komfortowo dało grać.

FanXbox2

Użytkownik
Użytkownik

500zł

grzech1991

Banned
Użytkownik

majcher gadasz za przeproszeniem troche pierdoly ja mam monitor o gorszych parametrach od niego a jestem mega zadowolony (lepsze to niz granie na sdtv)

jesli juz masz ten montior to nie jest zly, pasy sa w 50% gier (a moze i wiecej) ale to kwestia przywyczajenia

ja mam wiekszy czas reakcji i tez zyje

jesli masz w domu zwykly TV i zastanawiasz sie czy przesiasc na monitor (oprocz faktu ze nie mozesz lezec na wersalce tylko musisz zapewne siedziec przy biurku) to jest o wiele lepsze rozwiazanie

cux

Użytkownik
Użytkownik

Bo ja wiem czy gada takie glupoty, smuzenie robi swoje i jednak przeszkadza. 8ms jest wlasciwie na tej gornej granicy jesli chodzi o to cale smuzenie. Szczegolnie w grach sportowych(jak np. pilka),ale nie tylko, rowniez w takich z 60 klatkami na sekunde smuzenie jednak jest denerwujace.

grzech1991

Banned
Użytkownik

oczywiscie taki montior nie jest superancki ale jak masz do wyboru TV albo LCD za 500zl to dla mnie wybor logiczny

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

ja odradził był kupować do X monitora 4:3 jeszcze w dodatku 17. Praktycznie każda nowa gra będzie ci się wyświetlała panoramicznie, przez to obraz się zmniejszy prawie o połowę !

jak chcesz kupić monitor to bierz jakiś 16:9, nie masz narzazie kasy to poczekaj aż stanieją bo panele LCD lecą z cenami z dnia na dzień

FanXbox2

Użytkownik
Użytkownik

Piri

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Nie wiem jak tobie grzech, ale mi smużenie przy 8ms (gtg) w PESie np ********** przeszkadza.
Drogo. Ja Ci mogę opylić fajnego LG 19' (CRT) FLatrona 915FT PLUS za o wiele mniej, a komfort z grania będzie 100x wiekszy.

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

Dokładnie Majcher_NR dobrze mówi :) Na CRT to miodzio grać :) Sam grałem do czasu na takim . http://allegro.pl/item391769538_monitor_lg_flatron_775ft_17_.html
Mała cena a i obraz świetny :)

vagner

Użytkownik
Użytkownik

Od siebie moge dodać, że lcd za 500zł to polecam ASUS VW192s.
Znajac asusa to jego produktu, zawsze stoją w wyższym przedziale cenowym ::) Ale ten monitor to normalnie wyjątek, obraz jest świetny, a parametry ma dobre. za 500zł naprawde ciężko znaleźdź coś lepszego. Ja mam ten sprzęt, bardziej zadowolony być nie moge, przy takiej jakości, taka cena to grosze ;)

tu reszta info:
http://cokupic.pl/Opinia/Asus-VW192S/aefd964141e41a8f#

Jedyne co syfne w tym monitorze to głośniki(jak we wszystkich monitorach), zwykły dodatkowy bajer.

TymonPRO

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik

Jak dla mnie to słaby bo nawet DVI niema.

Odpowie ktoś na mój post o wyborze monitora bardzo prosze

http://x360iso.org/index.php?topic=4093.0

vagner

Użytkownik
Użytkownik

Są i modele z dvi ale o jakieś 50-100zł droższe :p, i warto ??? To na prawde różnice obrazu są znikome :-\ Z resztą vga w kwestii xboxa to chyba lepiej :)

Do góry Bottom