Lista 500 najlepszych gier na X1 i X360 wg. metacritic

kauah

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Hej,

zrobiłem liste 500 najlepiej ocenianych gier + wsteczna komp. + ea access w jednej tabelce:

https://redd.it/90elc5

Krakoos

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Metacritic nie jest absolutnie wyznacznikiem jakości filmów czy gier. Głosują tam niedorozwoje, dzieci i hejterzy zaniżając ocenę konkurencji. Jak znajdziesz trochę czasu, to poczytaj recenzje. "Gra nie jest na 10, ale dałem 10, bo fanboje PS4 dają 1, a gra zasługuje co najmniej na 7". Istnieje kilka miarodajnych serwisów, ale ja zawsze uważam, że najlepsza ocena, to zagrać i samemu się przekonać.

kauah

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Metacritic nie jest absolutnie wyznacznikiem jakości filmów czy gier. Głosują tam niedorozwoje, dzieci i hejterzy zaniżając ocenę konkurencji. Jak znajdziesz trochę czasu, to poczytaj recenzje. "Gra nie jest na 10, ale dałem 10, bo fanboje PS4 dają 1, a gra zasługuje co najmniej na 7". Istnieje kilka miarodajnych serwisów, ale ja zawsze uważam, że najlepsza ocena, to zagrać i samemu się przekonać.
Hej, tak zgadzam sie - opisałes jak działają oceny użytkowników - "user score".

A glowna ocena to srednia ocen z recenzji z portali typu IGN, trueachivements, gamespot, eurogamer etc. oczywisice to ich subiektywna ocena ale daje mniej wiecej obraz jak dobra jest gra.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
A glowna ocena to srednia ocen z recenzji z portali typu IGN, trueachivements, gamespot, eurogamer etc. oczywisice to ich subiektywna ocena ale daje mniej wiecej obraz jak dobra jest gra.
Ta jak wcześniej nie dostaną w łapę... żeby dać wyższą ocenę... były takie przypadki... Teraz te oceny nie są odzwierciedleniem jakości gier... Lepiej samemu popatrzeć na strim przed zakupem jak ktoś w to gra.
Wystarczy popatrzeć a spis ocen i są spore rozbieżności... wiadomo kto dostał w łąpę.

Do góry Bottom