LiteON SHW-16H5S LightScribe czy ktos nia nagrywał??

Lolindir

Użytkownik
Użytkownik
czy nagrywał ktoś z was kopie ta nagrywarka??
LiteON SHW-16H5S LightScribe
jeśli tak to jaki efekt?? wszystko działało, gra nie cięła sie??

kepaic

Użytkownik
Użytkownik
Odp: LiteON SHW-16H5S LightScribe czy ktos nia nagrywał??

Nowy jestes a zasypujesz forum postami jakby powodz byla. Ja mam taka nagrywarke, dokladnie ten model. Jest ona nie polecana przez wiekszosc osob na forum, ma podobno slabe soczewki itp. I rzeczywiscie na 10 gier z jedna mam problem (w Mass Effect pokazuje sie ulubiony przez nas blad "przetrzyj plyte sciera"). Reszta gier na x360 narazie dziala bez problemu, ale mam problemy z odczytem zwyklych plyt na komputerze, liteon juz praktycznie nie czyta plyt cdr i tloczonych oryginalow, lubi tylko dvdr. Padaka. Narazie nie moge skombinowac kasy na polecanego wszedzie Pioneera 112D, te ~70zl wolalem przeznaczyc na plyty (na co mi nowa nagrywarka jak mam juz 7 cieplutkich iso na dysku, wole kupic plyty i zaryzykowac nagranie na liteonie :)) Ale na przyszlosc radze sie przesiasc, to nieuniknione jesli chcesz uniknac problemow.

Quild

Użytkownik
Użytkownik

ja mam ten model i wypalilem juz na nim kilkanascie gier na x'a i wszystkie chodza bez zarzutu. nagrywarka jest mocno zużyta, nie wypala juz zwyklych cd, ale dvd daje rade. jestem dla niej poblazliwy, bo plyt wypalila juz setki jesli nie ponad 1000. podsumowujac, nie narzekam

peku

Użytkownik
Użytkownik

LiteON to najgorsze GÓWNO jakie może być... chłopie nie nagrywaj tym bo będziesz w **** 30zł tak jak ja kiedyś zdolny nagrywalem tym (probowalem) gierki ^^ wywal przez okno i kup Pioneer'a 112D

Lolindir

Użytkownik
Użytkownik

aha spoko:p dobra to koledze go opchnę za 100zł i kupie tego Pioneera:))
a teraz czy jak nagram na jakiś tańszych płytach grę to będzie jakaś różnica??
B te verbatimy są drogie na allegro sa inne płyty takie po 35-40zł

Do góry Bottom