Jak dal mnie wypas. Bardzo fajna sprawa, że można sterować rożnymi VS (mechy) podczas misji. Fabuł ciekawa, co chwile jakiś mini bosik. Jestem w 8 misji i gra wciąga.
bardzo fajna gra jedna z moich pierwszych i ulubionych zaraz po gear of wars
graficzka miodzio grywalność 10/10 bardzo lubię te przejścia mechworiami no i te wielkie potwory
jedynie jaki minus tej grze mogę zarzucić to to że jak damy lekko gałek w lewo/prawo to obraca się o 180 stopni -> strasznie mi to przeszkadza może da sie to wyłączyć ale nie wiem jak ( pisać jak ktoś wie)
Capcom znów udowodnił że prócz residentów i chodzonych napierdalanek potrafi zrobić naprawdę konkretną strzelankę na x360 i jak według mnie bardzo dobrą konwersję na PC ;D
Tytuł oryginalny-strzelanki w takich mroźnych klimatach jeszcze nie było. Do tego świetna grafika, sterowanie pierwsza klasa- na prawdę dobry tytuł-polecam
Super klimacik, ta śnieżna kraina, wielki plus i uznanie dla twórców i samego pomysłu. Gra rewelacyjna, jak dla mnie, kolejny hicior na x360, ale chyba niedoceniony przez graczy i niezauważony przez krytyków.
W pełną wersję nie grałem ale ściągnąłem z Xbox Live demko tej gierki. Jak zobaczyłem to myślałem, że się przewrócę na plecy ;D Grafika genialna, gameplay także niczego sobie.
Bo ja jak zobaczylem czym latam w ost misji, a potem tego ostatniego bossa to odechcialo mi sie na dluugo grac.
Zalosne, wogle nie pasujace do tej gry.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.