1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.1 a nowy dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adam93mx, Czerwiec 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema!
    Dzisiaj (tj.10.06.2011) sciągnąłem aktualizację dasha. Mam w konsoli Ixtreme LT 1.1. Po zainstalowaniu dashboardu żadna nie oryginalna gra nie chce mi działać (wyskakuje tylko "odtwórz DVD"). Jak temu zaradzić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    a jak myślisz? przerobić konsolę jeszcze raz.
     
  4. nwaisback

    nwaisback Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odwiedzajcie użytkownicy X360 a tym bardziej przerobionych forum. Unikniecie jakiś niepotrzebnych działań. Musisz czekać na nowego lt.
     
  5. Kamza

    Kamza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety zrobiłem ten sam błąd wczoraj , z tego co sie wczytałem w forum pozostaje tylko ponowna przeróbka czytaj 50 zł w piz... chyba ,że sie samemu potrafi :p
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    389
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no niestety.....pamiętaj że jak przerobisz 1.1 to jest niebezpieczny na live
     
  7. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na kiedy można się spodziewać LT 1.2 bo nei wiem czy nie lepiej się wstrzymać i poczkać na nowego flasha
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Będzie za max 1 miech. I nie 1.2 tylko 1.9:)

    Może i nie 50 zł. Jak znajdziesz odpowiednią osobę(jak ja np. albo Opek(nie wiem jakie ma ceny)) to ci i za 40-30zł zrobią.

    Następnym razem patrz na forach zanim wgrasz aktualizację.
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum