Witam mam takie pytanie.Otóż mam naped liteon i planuje sobie wgrac softe ,,LT+'' i zeby przerobic xboxa wystarczy podpiac naped pod komputer wejsciem SATA i zpatchowac ??
Wejdz do dzialu Artykuły pozniej do Firmware napędów i przeczytaj pierwszy post w tym temacie Flash: Lite-on - Jungleflasher/DosFlash a nie zadawaj bezsensownych pytan.
raczej to nie wystarczy, trzeba wyciagnac jeszcze klucz napedu zanim zacznie sie flashowac, do tego trzeba uziemic obudowe konsoli bo mozna uwalic przy skoku napiecia, najlepiej oddaj w rece profesjonalisty ja tak wlasnie zrobie pozdro
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.