LT+

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Witam.
1) Czy jeśli mam LT+ na LiteON (konsola nie podłączana nigdy do neta) to mogę grać we wszystkie gry bez problemu?
2) Czy muszę jeszcze zainstalować jakis specjalny dashboard??
3) Czy jest to prawda że jeśli zainstaluję najnowszy dash przy LT+ to nie odpalę Np COD?? Jesli tak to jaki dasboard polecacie? (aktualnie mam 2.0.8955.0)

Qazimodo

Użytkownik
Użytkownik
mozesz grać we wszystko
dashboard to system xboxa ściąga sie go za darmo
musisz zainstalowac najnowszy dash żeby nowe gry działały
na LT+ i nowym dashu działa wszystko

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Dziekie wielkie za konkretną odpowiedź. Proszę jeszcze o info czy najnowszy dash to taki jak znalazłem 2.0.12625.0?? Jeśli tak to rozumiem, że odrazu bezpośrednio instaluję jego bez żadnych poprzedzających??

I znalazłem taki temat http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/nowy-dash-2-0-12625-0-i-problemy-81359.html i tao soba jednam ma jakies problemy z COD.

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
wgraj 12611 i bedzie ok.

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Czyli dobrze rozumiem że problemy z odpaleniem gier występują wtedy kiedy mam inny flash niz LT+ tak?? Bo np. gierki mam nagrywane na ixtreme 1.61 i chciałbym żeby teraz też działały.

dividpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Gierki które chodziły na ixtr 1.61 na LT napewno też będą chodzić kwestia jest tego że po aktualizacji do najnowszego dasha nie będą działać nowe gry jak np COD, które przecież nie działały na 1.61

dziurex25

Świeżak
Świeżak
Gierki które chodziły na ixtr 1.61 na LT napewno też będą chodzić kwestia jest tego że po aktualizacji do najnowszego dasha nie będą działać nowe gry jak np COD, które przecież nie działały na 1.61
A jeśli na tym LT+ zaktualizuję nie do najnowszego tylko np. tak jak radzi !-=DEXTER=- do 12611 to COD też nie bedzie działał??
Qazimodo napisał, że na nowym dashu i LT+ działa wszystko.... to jak to w końcu jest ?? Dodam, że nie podłączałem i nie będe podłączał konsoli do internetu.
Pomoże ktoś ?

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
Jak by nie działało to cała przeróbka lt+ nie miała by sensu

Do góry Bottom