Luzy w padzie

beavis

Użytkownik
Użytkownik
Witam
Mam pytanie odnosnie luzow w analogach w padzie po jakim czasie galki sie wyrabiaja
ostatnio fleshowalem naped i zostawilem gosciowi caly kaplet lacznie z padem ostatnio grajac zauwarzylem ze mam luzy czego wczesniej nie zauwazylem czy mozliwe jest ze gosc popodmienial mi galki czy mozna to jakos sprawdzic bo chyba calego pada a moze l. konsole mam 1,5 tygodnia prosze odpowiedz
pozdrawiam

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Luzy w padzie

Z tego co wiem w padach bezprzewodowych jest to prawie niemozliwe zeby po takim czasie zrobily sie luzy, bo akurat one sa bardzo dobrej jakosci.

Chyba ze masz pad przewodowy, wtedy jest to mozliwe.

Ale i tak obstawialbym ze podmienil ci pady.

beavis

Użytkownik
Użytkownik

a czy istnieje mozliwosc sprawdzenia czy pad pochodzi mojego od kompletu w sumie wyglada jak nowy bo mogl zmienic same galki mozna jakos sprawdzic czy byl rozkrecany??
ps
powinienem wziasc sama konsole bo myslalem ze bedzie przerabial przy mnie

wiecie moze czy pady na allegro za 130 zl sa oryginalne czy to jakies podrobki i czy jest mozliosc kupienia samych analogow??

Mariusz512

Użytkownik
Użytkownik

zadzwon do MS i powiedz im o problemie to ci przyślą nowy pad ;p

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Za 130zl to i w normalnych skleach internetowych znajdziesz, albo np w media markcie.

Czy da sie sprawdzic niewiem.
Czy byl rozkrecany nie sprawdzisz.

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

hm....ja w czerwcu za OEM zaplacilem rowna 100-chodzi jak zloto.A co do odkrecania-na srubach zazwyczaj da sie zauwazyc czy byly odkrecane, czy dalej sa w stanie "nieskalanego dziewictwa" :)

Do góry Bottom