M$ points za pół ceny

fixer5

Użytkownik
Użytkownik
Witam
Dawniej na allegro użytkownik RESELLER79 sprzedawał 18k ms pointów za 150 zł a teraz za tę cene jest 4200
inni użytkownicy zaprzestali też sprzedaży ms points jest tylko kilka takich aukcji 6000 MS Points USA/PL Microsoft XBOX 360 Live !! (1470176920) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i 6000 Microsoft Points XBOX Live PL/US EXPRESS ! (1473392714) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tylko ci użytkownicy mają mało komentarzy i nie jestem pewien czy mnie nie oszukają i dlatego pytam czy ktoś u nich kupował i czy wszystko było w porządku

mihcal5

Banned
150 pozytywów to mało ? I tak wszystkie te konta pochodzą z tego samego źródła.

maximus86

Użytkownik
Użytkownik
nie chce nic mówić ale kiedyś gdzieś o tym było i często takie konta są blokowane przez M$ dlatego tak szybko każą wydawać te MS points na nich bo później te dodatki mogą migrować na inne konta na konsoli... ale jak Ci zalezy to możesz spróbować...

YoCar

Banned
Użytkownik
6000 Microsoft Points XBOX Live PL/US EXPRESS ! (1473392714) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to moja aukcja. Napisz na gg. Wszystko Ci wytłumacze. Zobacz moje komentarze 266 to chyba nie mało prawda ? :) same pozytywy. zapraszam

Wujek WilQ

Użytkownik
Użytkownik
Wydaje mi się że Reseller i ekipa powoli zwijają interes.

Do góry Bottom