Mafia II PL/ENG

TagRider

Użytkownik
Użytkownik
Witam mam problem a wlasciwie pytanie, dostalem gre Mafia 2 i kilka innych wszystko jest po angielsku oprocz fify. We wszystkich grach osiagniecia sa po angielsku a w fifie po polsku, i tu zdziwienie w Mafi 2 tez po polsku. Czy moze byc to polska wersja jak tak gdzie zmienic jezyk?

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
Pewnie język zmienisz w Options > Languages (Title) > Polish . Jeśli wogóle są dostępne.

TagRider

Użytkownik
Użytkownik
tam nie ma wogole zadnych jezykow do zmiany
tzn wogole nie ma opcji langues czy tittle

mr.cherry

Użytkownik
Użytkownik
Game Master
Niekoniecznie musi być polski język dostępny. Ja mam Fifę z wersją angielską, a osiągnięcia są przetłumaczone na język polski....

Klocek

Użytkownik
Użytkownik
To, że osiągnięcia są po polsku nie znaczy, że wersja gry jest polska. Jeśli się ma ustawiony polski język w ustawieniach(koło blokady regionalnej) to bodajże wtedy niektóre osiągnięcia będą po polsku i tyle :)

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
tak samo jest w AC2, achivy przed odblokowaniem i gra sa po angielsku, a po odblokowaniu sa po polsku :p

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Ja mam polską wersje AC2 , a i tak archivy po angielsku są :D

@Down

Właśnie kończe przeróbke koszulki na barwy The Blues :D

mr.cherry

Użytkownik
Użytkownik
Game Master
Wszystko to spowodowane jest piraceniem...:D/Lunevil zmień avatar:D...Torres w koszulce Liverpoolu?! - sorry za offtop

Olocalt

Użytkownik
Użytkownik
Sorry za odkopywanie tematu, ale mam podobny problem co autor tematu.
Sciagnalem sobie mafie 2, ktora jest niby z multi7, ale za cholere nie ma nigdzie opcji zmiany jezyka.
Sciagalem z nie będę kradł.org, region free

truskolodz

Użytkownik
Użytkownik
Jesli masz Angielski, nie bedzie polskiego. Mafia 2 po PL jest jakby "osobną" grą. Jeśli byś miał Mafie 2 po Ang i PL, to byś miał je w profilu osobno, i jakbyś przeszedł je obie, to byś miał np. Achivementy z jednej i drugiej.

Icek10

Użytkownik
Użytkownik
Mafia II PL

Witam, proszę o info, która wersja Mafii 2 jest PL (ewentualnie same napisy PL). Pytam, gdyż na ********** są wersje MULTI 7 z PL, ale z tego co czytam, to w rzeczywistości nie ma tam PL. Proszę o sprawdzone dane.

darec1

Banned
Użytkownik
A moze ktos wie jak wrzucic napisy PL do wersji Multi ?

Icek10

Użytkownik
Użytkownik
Witam, proszę o info, która wersja Mafii 2 jest PL (ewentualnie same napisy PL). Pytam, gdyż na ********** są wersje MULTI 7 z PL, ale z tego co czytam, to w rzeczywistości nie ma tam PL. Proszę o sprawdzone dane.
Czy ktoś może pomóc w powyższym?

Icek10

Użytkownik
Użytkownik
Czy ktoś może pomóc w powyższym?
Ponawiam pytanie. Jeśli wersja PL jest niedostępna to proszę o info.

Icek10

Użytkownik
Użytkownik
Ponawiam prośbę

bruce48

Świeżak
Świeżak
Haha informatycy

Nie przejmuj się stary. Wystarczy usunąć folder sds_en i Ci automatyczne przełączy na pl. Oczywiście jeśli masz sds_pl. A widzę, że na tym forum to same obryte głowy hehe. Miłej gry.

tomo89pl

Banned
Wersja PL jest chyba tylko z napisami ale to zdecydowanie wystarczy i nie psuje klimatu gry;) nie wiem jak na ********** ale na PW mogę przesłać ci linki na hosting.

Do góry Bottom