Mały problem w przejściu DMC4 .

Philips84

Użytkownik
Użytkownik
Elo, nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam temat, ale co tam :p problem to problem nie ? .. No to zaczynam: jestem już w połowie gry devil may cry 4 i ide juz Dante, i za chiny ludowe nie wiem jak wyjść z lasu . bo jakieś to pogmatwane jest. Mam nadzieje, ze ktoś już to przeszedl albo jest przynajmniej za lasem .

kuva

Banned
Użytkownik
Odp: Mały problem w przejściu DMC4 .

luknij na wieżyczkę a potem spójrz w miejsce które pada najjaśniej ja to za drugim razem przeszedłem

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

moze by ktos mi pomogl wkoncu :///////

dodo

Użytkownik
Użytkownik

Ok udało mi się ;D Zrobiłem tak:
1. Wchodzisz do pierwszej kolumny, omijasz tych 2 wrogów i biegniesz na wprost.
2. Cofasz się za siebie.
3. Dobiegasz do kolumny i w prawo.
4. Do kolumny i znowu w prawo :D

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

ok sprawdze jutro jak wroce z budy ^^ jak nie pomoze to usune tego posta i napisze jeszcze raz prozbe :D

dodo

Użytkownik
Użytkownik

Philips84 napisał:
ok sprawdze jutro jak wroce z budy ^^ jak nie pomoze to usune tego posta i napisze jeszcze raz prozbe :D
Sprawdź, powinno być tak samo. Czytając 2 posta w temacie zasugerowałem się tym, że jesteś już w tym momencie gdzie jest ta kolumna z 3 tablicami? Jest na nich napisane, że musisz unikać cienia i ciemności. Jeśli jeszcze nie doszedłeś do tego momentu i jesteś na początku planszy to musisz w te chmury wchodzić. Jak będziesz na takim mostku z kołem i balkonikami to musisz z jednego zeskoczyć na dół. Dalej znowu w chmurę i tak w kółko... Kiedyś dojdziesz do tego co opisałem powyżej, a wtedy już sprawa prosta :)

P.S. Skończyłem misje wczoraj, ale już nie pamiętam co było kolejno :p Pogmatwana plansza ;D

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

dzieki dodo jestes za!@#$%^y ;*;*;*;*;* xDDD

dodo

Użytkownik
Użytkownik

Philips84 napisał:
dzieki dodo jestes za!@#$%^y ;*;*;*;*;* xDDD
Wiem ;D

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

ajj no i jeszcze jeden problem mam pod sam koniec jak ide Nero to mam rozwalić tego giganta i nie wiem jak :/, nigdzie nie moge isc, ani do przodu ani do tylu ledwo kawalek w lewo i w prawo i polazywalo na reke diabla zeby jej uzyc czy cos a nie wiem co z tym fantem zrobic, moze ty dodo doszedłeś do tego momentu juz i wiesz jak go rozwalic ? :D

dodo

Użytkownik
Użytkownik

Najpierw atakuje lewa ręką. Jak uderzy w ziemie to podbiegasz i uderzasz "ręką demona". Potem atakuje prawą ręką. Trzeba ją trafić "ręką demona" w locie, inaczej przeleci ci nad głową i od nowa zabawa :p Jak już trafisz lewą i prawą to nie pozostaje nic innego jak zdzielić agenta w machę :p

Powinno pomóc ;)

kasia123

Świeżak
Świeżak

nie wiem jak po bossie o nazwie Echidna przejsc dalej. tzn pokonalam go, a teraz dorge zagradza taka demoniczna roslina - pnacze. i nie wiem jak je pokonac. dzieki za pomoc z gory

Do góry Bottom