Mam dostęp do oryginałów...co dalej

AGSeven

Świeżak
Świeżak
Witam, chce kupić konsolkę xbox 360, mam dostęp także do oryginalnych tytułów gier, ale tylko na chwilę. Da się zrobić jakiś użytek z oryginałów ?, proszę o poradę od a-z jak przegrać/skopiować itp. oryginalną grę aby później można było wypalić i grać.
Drugie pytanie, czy da się wrzucić obraz gry na twardy konsoli i grać tak żeby konsola czytała z twardego.

Na końcu jeżeli zadałem "głupie" pytania, to nie zje**** mnie od razu, wczoraj zainteresowałem się konsolami... z góry dzięki za odpowiedź :)

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Mam dostęp do oryginałów...co dalej

Żeby przegrać oryginał potrzeba nagrywarki Samsunga chyba i specjalny firmware Kreon'a, albo przegrać napędem z konsoli podpiętym do PC. Chyba dobrze napisałem :) Jeśli się w czymś pomyliłem poprawcie mnie :) A gier nie da się czytać z dysku ani zgrać na dysk konsoli jedynie DEMA tak działają. ;D

grzech1991

Banned
Użytkownik

musisz miec kreondrive (konkretny model dvd-romu samsunga) albo uzyc napedu z konsoli z odpowiednim firmware

mateusz_gosc

Użytkownik
Użytkownik

kurcze mam ten sam problem ...

otóż mam oryginał burnout paradise lecz chcę go sprzedac ale jednak chciałbym miec jego kopie "w razie czego" :)))

xboxa bede flashował ixtreme 1.41 i teraz pytanie ... prosze o instrukcje jak mam skopiowac tego oryginała za pomoca napędu konsoli ? mam podpiąc sflashowany naped konsoli czy moze byc normalny "czysty"

prosze bardzo o pomoc

pozdrawiam

grzech1991

Banned
Użytkownik

musisz go przeflashowac odpowiednim firmware

benq - firmware 0800
samsung - extreme 5.3 + enable iso

Tomiii

Użytkownik
Użytkownik

Lepiej sobie ściągnij z rapidshare całego burnouta paradise i nagraj niż się w to bawić.
Dla jednej gry to głupota rozbierać Xa flashować napęd 2x i kopiować.

468u76867

Świeżak
Świeżak

i wtedy bedzie dzialac bez przerobki?

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

czytaj ze zrozumieniem...

Do góry Bottom