Mam problem z headsetem sharkoon skiller SGH1

Marek G.

Świeżak
Świeżak
Ostatnio przestał działać(wcześniej działał jednakże syczał). Posiadam mikrofon z adapterem którego nie da się oddzielić od mikrofonu który działa. Próbowałem z dwoma kablami podłączonymi do rozdzielacza audio, ale bez żadnych skutków. Sam mikrofon działa po podłączeniu do telefonu lub komputera.

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ostatnio przestał działać(wcześniej działał jednakże syczał). Posiadam mikrofon z adapterem którego nie da się oddzielić od mikrofonu który działa. Próbowałem z dwoma kablami podłączonymi do rozdzielacza audio, ale bez żadnych skutków. Sam mikrofon działa po podłączeniu do telefonu lub komputera.
Kurła, napisz to po polsku. Szczególnie pogrubiony fragment.

Marek G.

Świeżak
Świeżak
Ymm no co powiedzieć nie działa mi Micro od headsetu

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Ymm no co powiedzieć nie działa mi Micro od headsetu
Wrzuć zdjęcie tego całego adaptera z mikrofonem, bo napisałeś to tak, że nikt nie wie o co Ci chodzi.

Marek G.

Świeżak
Świeżak
Chodzi mi o headset a nie o adapter z Micro ponieważ działa. Mimo wszystko mige wysłać ale jak wrócę do domu czyli koło 14:40

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Skoro adapter działa to mikrofon padł w słuchawkach najprawdopodobniej.

Mam Sharkoon'y ER2 i mikro padło po 3 miesiącach. Muszę wysłać na gwarancję.

Sprawdź mikrofon na innym sprzęcie. Np. na telefonie (bo ma wejście na 4pin) w dyktafonie, albo jak masz, to na laptopie. Czemu? Bo najlepiej pominąć przejściówki, aby być pewnym że padło mikro/kabel.

[/S]

Teraz doczytałem że Ci ten mikrofon na innym sprzęcie działa.
O jakim adapterze w ogóle mowa? Z tego co widzę to słuchawki mają normalnie wtyczkę 4pin
Nie napisałeś że podejrzewasz problem z kontrolerem.

Ostatnia edycja:

Marek G.

Świeżak
Świeżak

Sprawdź mikrofon na innym sprzęcie. Np. na telefonie (bo ma wejście na 4pin) w dyktafonie, albo jak masz, to na laptopie. Czemu? Bo najlepiej pominąć przejściówki, aby być pewnym że padło mikro/kabel.

[/S]

O jakim adapterze w ogóle mowa? Z tego co widzę to słuchawki mają normalnie wtyczkę 4pin
Z kontrolerem nie powinno być problemu ponieważ podłączyłem do drugiego i też nie działał, a niestety trzeciego nie mam

Marek G.

Świeżak
Świeżak
Wrzuć zdjęcie tego całego adaptera z mikrofonem, bo napisałeś to tak, że nikt nie wie o co Ci chodzi.
Nie mogę wysłać zdjęcia bo za dużo zajmuje ale ogółem wygląda tak samo jak normalny adapter od Xboxa do pada tylko ze ma podłączoną słuchawkę z Micro. Problem w tym że mikrofonu od adaptera nie da się odłączyć.

Marek G.

Świeżak
Świeżak

[/S]

Kurde źle napisałem wogóle mi nie chodzi o adapter ponieważ mikrofon ma wejście audio. Chodzi mi jedynie o to iż nie działa mi mikrofon od słuchawek sharkoona

Marek G.

Świeżak
Świeżak

[/S]

Nie chodzi mi o adapter, ponieważ kontroler ma wejście audio. Chodzi mi o to że nie działa mi mikrofon od słuchawek sharkoona

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
taaak 10 postów pod postem temat dubel leci w kosz...

Do góry Bottom