Marvel: Ultimate Alliance problem z unrar'em

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

scovron

Świeżak
Świeżak
witam, właśnie jestem w trakcie wypalania w/w tytułu. mam wszystkie pliki(tak przynajmniej mi się wydaje, porównywałem moje z tym co jest na rapidshare) gdy jednak zaczynam rozpakowywać ściągnie iso to zaraz na początku wyskakuje że winrar domaga się pliku "sx-ultap.rar.h00". ludziska pomocy, co robić. skąd to wziąć ?? pomocy bo stoję w miejscu. pozdro

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Odp: Marvel: Ultimate Alliance problem z unrar'em

a od jakiego pliku zaczynasz rozpakowywac ? *.01 ? jak tak to sprobuj od takiego bez liczby albo od pliku .sfv (czy jak on tam sie zwie)

scovron

Świeżak
Świeżak

zaczynałem juz od sx-ultap.sfv, potem probowałem sx-ultap.rar. dalej sx-ultap.r00. i za każdym razem prosi o "sx-ultap.rar.h00" nie wiem pliki do rapidshare skopiowałem stąd, normalnie wszytsko pobrało się. jest tego około 6,5gb. a przy rozpakowywaniu on nadal ciągle prosi o "sx-ultap.rar.h00".

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

sciagnij tego parta jeszcze raz

P

Piri001

Guest

Zmien nazwe parta na taka jaka jest potrzebna , moze zadziala . Ja czasami tez takie tricki musze robic ale dzialaja

scovron

Świeżak
Świeżak

panowie latek mam juz sporo ale w takie klocki to jestem bardzo swierzy. o jakiego parta chodzi bo nie łapie. co mam sciągnąc jeszcze raz lub ktory plik mam zmienić w nazwie??

P

Piri001

Guest

Sciagnij pierwszy part jeszcze raz a jezeli nie to zmien nazwe parta z sx-ultap.sfv na sx-ultap.rar.h00

sarinek

Użytkownik
Użytkownik

spróbuj: Zmien nazwe sx-ultap.par2 na sx-ultap.r02

scovron

Świeżak
Świeżak

zmieniłem sx-ultap.sfv na sx-ultap.rar.h00 i nadal mi wyskakuje ze winrar chce sx-ultap.rar.h00 :(. nie wiem poddaje się :'(. coz widać trzeba będzie wysupłać 200 zeta żeby sobie pograć ...

edit
jak próbuje to rozpakować to wyskakuje coś takiego:
http://www.vpx.pl/up/20080513/237535ce8f6c29d4b8af8b89508083e7d18004188772.jpg
:eek: :eek: :eek: moze ktos wie o co mu chodzi ???

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom